Buna bile bakmaya doyamadım eline emegine saglik keşke yüzümün tamaminı koysaydım diye üzüldüm şuanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bursadamısın bende bursadayım kime olucaksın ameliyat
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
canm onerim kesinlikle kaldirma cok kotu durur ben cok pismanim bence bole daha dogal bana gore yinede senin begenine kalmis tabiki ama solede bisi var tam suratini gorup ona uygun bisi yapmak daha dogru cunku burnun su yukaridaki yani alninla birlesimindeki bitis kismini goremiorum :)Eki Görüntüle 1189706
Kizlat selam.resim yuklendimi bilmiyorum ama benm gercekten tek sorununm burnum. Uzun boylu ve zayıf im. Tabiki dogal olsun istiyorum ama olmuskrn soyle kavisli kucuk bisey mi olsa diyorum. Gozlerimde kucuk hatta cekik diyebilirim. Photoshop yapan arkadas banada yardimci olabilir mi tesekkurler. Resim yuklenmediysede yorumlarinizi bekliyorum.
2 isim önplanda şuan. ömer buhşem ve alper bayraktar
eğer tanınmamak için resim koyamıyorsanız özelden ulaşın yardımcı olurum elimden geldiğince
canm onerim kesinlikle kaldirma cok kotu durur ben cok pismanim bence bole daha dogal bana gore yinede senin begenine kalmis tabiki ama solede bisi var tam suratini gorup ona uygun bisi yapmak daha dogru cunku burnun su yukaridaki yani alninla birlesimindeki bitis kismini goremiorum :)
Eki Görüntüle 1191669
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkürler ama bana yakışmadı dimi fazla bi degişim yok
Burnuma fotoshop yapıcak birileri varmı arkadaşlar çok kararsızım benim yüzüme göre bi burun yok galiba
Canim doğru soyluyosunda dudak mesafem burnuma cok yakin. Napcagimi bilmiyorum yaa
Arkadasin burun sırtı uzun kaliyor biraz. Eğer burun ucunu kaldrmazsa dümdüz bi görüntü oluşur ve uzun durur. Ve yüzü küçük değil sanirim bu tasarımin yüzünde fazla küçük durur diye düşünüyorum. Bence hafif kalkık ve cok kisa kısa olmayan bi burun yakisir sana dudakların kalın hoş durur bence. Ama tabi karar senin ve doktorun gorusude önemli :)canm onerim kesinlikle kaldirma cok kotu durur ben cok pismanim bence bole daha dogal bana gore yinede senin begenine kalmis tabiki ama solede bisi var tam suratini gorup ona uygun bisi yapmak daha dogru cunku burnun su yukaridaki yani alninla birlesimindeki bitis kismini goremiorum :)
Eki Görüntüle 1191669
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gönder fotografini ben yapmaya calisiyim canim :)
Yolayamıyorumki özelden arkadaş olmayıncan yollanmıyo galiba sayfadakine yaparmısın canım ya
Yolayamıyorumki özelden arkadaş olmayıncan yollanmıyo galiba sayfadakine yaparmısın canım ya
Sayfada ikili bi resm var ama oda yapilmis oynayamadım fotoyla kalitesi bozuluyor. Orijinali nerde fotonun ?
Özele atamadım resim buraya atıyorum zahmet olucaksana ama bidaha yaparmısın canım burunumu merak ettim nasıl duruçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?