Arkadaşlar lütfen yardım edin bişey diyin ameliyat olalı 4 gün oldu ilk gun hiçbir şişlik falan yoktu son üç gündür yüzüm aşırı sis hele üst dudagim feci kimsenin üst dudaginin böyle olduğunu görmedim aynayla baktığımda üst dudagimin içinin de simsiyah olduğunu farkettim normalde küçücük bi dudak nasıl bu hale geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Salsam yüz en cok iki ve ücüncü gün en üst seviyede sisiyor sonra düzeliyor benim 1 ay oldu üst dudagim Hala sis korkma :)
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Xxchromosome burnunu kıme yaptırdın canım cok guzel cok dogal duruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar lütfen yardım edin bişey diyin ameliyat olalı 4 gün oldu ilk gun hiçbir şişlik falan yoktu son üç gündür yüzüm aşırı sis hele üst dudagim feci kimsenin üst dudaginin böyle olduğunu görmedim aynayla baktığımda üst dudagimin içinin de simsiyah olduğunu farkettim normalde küçücük bi dudak nasıl bu hale geldi
Ameliyat esnasında sızan kanlar göz altında ve dudağın iç kısmında toplandığından morarma oluyor merak etme geçecek hepsi
Bugun 1 Ay ama Hala sisliklerim var korkma üst dudagim da dahil :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ins oyle olur sanki bugün aksama doğru biraz çekilme var :)) cok tesekkur ederim bişey daha sorsam ben bircok kez kendimi tutamayip güldüm dudaktan dolayi da baya hissettim gerildigini bi sorun olmamıştır inşallah
Cok teşekkür ederim sayeniz de biraz rahatladim ben dans ediyorum doktor 10 gun sonra dikkat etmek kosuluyla devam edebilirsin demişti ama bu sekilde on güne kadar baya bi imkansız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?