Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar sadece fotoğraf koyup bilmem kaçıncı gün yazıyorsunuz.

doktorunuzu da yazmak çok mu zor.

fotoğrafa bakıyorum ordan soran olmuş mu doktor kim diye onu buluyorum ordan tekrar verilen yanıtı arıyorum.

eziyet yani canlarım.

lütfen biraz yardımcı olalım birbirimize.

Bugun 20.gunum girtgide sislikler iniyor gibi her gun farkli geliyor nedense

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404914039076.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 372
Bende bebek sampuaniyla yikiyorum onuda tavsiye ederim. Bugun 19. Gunum bende 13. Gun yikamaya basladim makyajda yapiorum sikinti olmuyor

ben de burnum hariç yüzümü yıkıyorum ama burnuma korkudan dokunamıyorum bile, ama yavaş yavaş dokunmaya başlıyorum kaç gün oldu sonuçta :) burnumun üstünde çok fazla siyah nokta oluştu bi de alkolsüz bi tonikle silsem bişe olmaz herhalde
bu arada teşekkürler kızlar

Kızlar oncesı bır bunu bulabıldım az cok fıkır sahıbı olursunuz herhalde. Doktorum Muhammed Dilber. Hala bantlıyım 9. günüm bugun

Son düzenleme:
burun estetiğiyle alakalı konulara girip harika burunlarla karşılaşınca nasıl özeniyorum ya bende çok istiyorum yaptırmayı inşallah birgün yaptırabilirim ama henüz param yok

Ben gul suyuyla siliyorum doktor demisti alkollu birsey kullanma diye benim olu deri baya atildi ama peeling yapamadigimdan ayni sekilde gozenekler tikali bide korkarak siliyorum 😞

Geschichte selam, burnun ne oldu sonra istedigin gibi oldu mu yoksa hala memnun diil misin? Ben de ayni durumdayim simdi umarım duzelmistir zamanla

Ben yves rocherdan alkolsuz bir tonik aldim , bugun onunla sildim yuzumu ama burnuma cok degdiremedim , ama yine de cok iyi arindirdi temizledi yuzumu. Yakmadi da hem.

Arkadaşlar lütfen yardım edin bişey diyin ameliyat olalı 4 gün oldu ilk gun hiçbir şişlik falan yoktu son üç gündür yüzüm aşırı sis hele üst dudagim feci kimsenin üst dudaginin böyle olduğunu görmedim aynayla baktığımda üst dudagimin içinin de simsiyah olduğunu farkettim normalde küçücük bi dudak nasıl bu hale geldi

Canım benimde ilk gün şişmesi sonra çok şişti merak etme inecek 5 güne kadar geçiyor telaslanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…