• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar bilmiyorum burası yeri mi ama biraz da ameliyat öncesi hazırlıklarınızdan bahseder misiniz? Ben de bu cuma olcam ameliyat ama ne yapcam hiç bilmiyorum. Mesela öncesinde hangi tahliller yapıldı? Kaç tüp kan alındı ( ameliyattan değil kan alımından korkuyorum :( ) Yanımızda ne götürmeliyiz ameliyat günü vs. Bunlarla ilgili biraz bilgi verebilir mi tecrübeli arkadaşlar?

kızlar bilmiyorum burası yeri mi ama biraz da ameliyat öncesi hazırlıklarınızdan bahseder misiniz? Ben de bu cuma olcam ameliyat ama ne yapcam hiç bilmiyorum. Mesela öncesinde hangi tahliller yapıldı? Kaç tüp kan alındı ( ameliyattan değil kan alımından korkuyorum :( ) Yanımızda ne götürmeliyiz ameliyat günü vs. Bunlarla ilgili biraz bilgi verebilir mi tecrübeli arkadaşlar?

Üç tüp kan alındı benden canm. Benimde iğne korkum var ama hissetmedm diyebilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403520388.931900.jpg

Suan da bøyle sanirim geccek bugun tam bir hafta oldu

Doktorun isciliginden cok memnun kaldim ama ilgisi sifir... Maalesef.ama sonuctan cok memnun kaldim simdilik

Kizlar bende siteye bir kac yildir uyeyim ama daha hic yazmadim bu ilk olucak bende daha yeni oldum suan dorduncu gunum dudaklarim buzustu kuruluktan bendede nefes alamama ve kemik vardi kemigim duzeltildi ve bir milim kuculmus burnum ne kadar dogru bilemiyorum yamukluguda giderilmis suan boyleyim burun ilk haftayla ikinci haftada bile degisiklik gosteriyormu? Suan kendimo fiona gibi hissediyorum ama sisliklerim ve morluklarim hizli bi sekilde iniyor ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403539088599.jpg
    $1403539088599.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 320
Son düzenleme:
Uzerinde besinci gun yaziyor sizi sasirtmasin ameliyat oldugum gunude sayiyorum gec vakitte oldugum icin saymiyorum o saatleri normalde.

Bepanthen surmek cok iyi geldi bemim yuzume ve dudaklarima, tavsiye ederim ameliyat olanlar/olacaklar icin ama dikislere burna degil sadece morluk olan yerlere yada burum haric tum yuze

Arkadaslar benim nisanlim beni cok korkuttu burun estetigi konusunda cok heyecanliyim bir turlu ya bir turlu sansim yaver gitmedi hep bi yogunluk bi aksilik randevu aldim gidemedim kahrediyrum ya.. nisanlim bi de doktor bile bile sisecek kanayacak yok soyle yok boyle pisman olacaksin ..gercekten cok sıkıldim ya gercekten bu ameliyat zor mu kolay mi nasil cok gerginim gercekten..

Arkadaslar benim nisanlim beni cok korkuttu burun estetigi konusunda cok heyecanliyim bir turlu ya bir turlu sansim yaver gitmedi hep bi yogunluk bi aksilik randevu aldim gidemedim kahrediyrum ya.. nisanlim bi de doktor bile bile sisecek kanayacak yok soyle yok boyle pisman olacaksin ..gercekten cok sıkıldim ya gercekten bu ameliyat zor mu kolay mi nasil cok gerginim gercekten..

canım bende bugun dr gittim randevumu aldım hala heycanlıyım

dr doğru söylemiş şişeceksin moraracaksın tabiki ama düşündüğün gibi ağrın olmayacak dedi ve 5 günde cok farkedecek ilk 2gün zorlanacaksın biraz dedi o kadar olcak tabi kemik kırılacak burun açılacak kıkırdaklar oynayacak ama düşün ben hastanede bile o gun taburcu olucam demekki sezeryandan bile cok cok kolay diye düşünüyorum ben hiçç korkmuyorum sende korkma benim etrafımdada hiç estetik olan yok

benide herkes korkutuyor en acıyan yer burun ,acısına dayanamazsın yüzün gözün mosmor olcak,ya kötü olursa ,yüzün tamamen degişcek cok pişman olacaksın daha daha neler

ben 1 senedir araştırıyorum kötüde olabilir tabi ama ameliyattan korkmuyorum tek korkum kötü olması offf fff

Allah yardımcımız olsun inşallah herşeye deger

kızlar alttaki ameliyat dikiş izi hep kalacakmış doğrumu

ama kimse görmeyecek dedi sadece tamamen alttan bakılırsa anlaşılırmış dogrumu

Tesekkur ederim bende cok begendim umarim sislikler gecince daha iyi olur bugun 10.gunum

Arkadasim herkesinki kotu yasa iyi olacak diye bisey yok
Benim ameliyatim cok kotu gecti mesela, ameliyat masasinda kusarak uyandim ameliyatin ortasimiydi sonumuydu bilmiorum, odama getirildigimdede ellerim hep kandi nedenini bilmiyorum.bide ameliyattan sonra 7saat kan kustum.
Sonuctan cok memnunun ama bidaha olurmusun deseler olmam.bana herkes cok kolay acimiyor falan dedi.. Ama herkeste farkli olabiliyor demekki.korkutmak icin søylemiyorum sadece yasadigim gercekleri søyluyorum ki bil kendini ona gøre ayarla psikolojik olarak.

Back