• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar ben de Burak beye ameliyat olmayı düşünüyorum. O kadar mı mutsuz sonuç aldınız ? :( benle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Ben çok pişmanım çok büyük hata yaptım. Beni onla uzun yıllar çalışan biri yönlendirmişti. Araştırmadım gözüm kapalı güvendim ve cok mutsuz oldum. Burnum okadar genişledi ki gören herkes kilo aldığımı söylüyor.. Eğer burnun çok kötüyse tekrar düşün.

Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

canım banada gönderebilirmisin adresii

Merhaba arkadaşlar senelerdir istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirebileceğim, ilk defa bir doktora gittim Op.Dr.Alapaslan Topçu fakat hakkında hiçbir olumlu olumsuz bilgi bulamıyorum ve ister istemez emin olamıyorum.. Bu doktor ile ilgili yorum yapabilecek yardımcı olacak biri varmı??? Yardımlarınızı rica ediyorum...

defol o zaman okuma stupıd

Canım biraz daha dikkat yazarken.. geçen gün de dediğim gibi o doktor hakkında bilgisi olan zaten yazar, yazmadıklarına göre iki seçeneğin var ; ya gidersin doktorunla yüz yüze görüşür yaptığı burunlara bakar fikir sahibi olursun, ya da burada başarılı olan diğer doktorlara bakıp bilgi sahibi olursun.. Böyle kırıcı cümleler kurmak hiç hoş değil.. Bak Muhammet Dilber ve Emre İlhan'ın bir çok hastası ve fotoğrafı var sitede, onlara baksana ya da kendi doktorumu önereyim Fatih Dağdelen..albüme'de bakabilirsin..

7 günlük öncesi ve sonrası fotolarım hala yüzüm şiş ama çok şükür fazla morarıklığım vs olmadı umarım 6 ay sonrada şişliklerim indiğinde cok fazla değişme olmas memnunum şuanlık :) $öncesi sonrası frn 7 günlükken2.webp

7 günlük öncesi ve sonrası fotolarım hala yüzüm şiş ama çok şükür fazla morarıklığım vs olmadı umarım 6 ay sonrada şişliklerim indiğinde cok fazla değişme olmas memnunum şuanlık :) Eki Görüntüle 645467

Geçmiş olsun canım, doğal bir burun olmuş..7 günlük olmasına rağmen şişliklerin az bence.. inşallah 6 ay sonra da çok memnun kalırsın..doktorunun eline sağlık. Kime ameliyat olmuştun ?

Back