Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar benimde boyle oncesi sonrasi fotosu ben daha cok yeniyim bugun on birinci gunum soldaki fotoda alcimin ilk ciktigi gun her tarafim sisikdi yanak dudak alnima kadar sistim. suan daha rahatim tek olan resimde bugun cekildi.

Eklentiler

• $1404029364661.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 286
  • $1404029375000.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 427
Bende 4 gün önce ameliyat oldum. Yüzüm hala şiş. Alçı var burnumda. Tamponlar çıktı fakat burnumdan nefes alamıyorum. Tıkalı şu anda. Doktor deniz suyu verdi. Fakat ben tam olarak nasıl kullanılıyor beceremiyorum. Anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Temizliğini nasıl yapmalıyım? Bir sorum daha olacak. Normal şekilde eğilip kalkmaya ne kadar zamanda başlayabilirim? Güneşte gezmeye birde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba öncelikle geçmiş olsun. kendi deneyilerimden yola çıkarak sorularınızı cevaplayabilirim. deniz suyu spreyini doktorunuz kaç kere tavsiye etti bilmiyorum ama benim doktorum antibiyotikli pomat kremle birlikte günde 5-6 defa yapmamı söylemişti. spreeyin ucunu burun deliğinize sokmadan ama yeterince yakın olacak şekilde tutup içeri püskürtüyorsunuz bu esnada kafanız geriye doğru olursa iyice ileriye gider su, daha iyi olur. püskürttükten sonra geri akanları temizlemek için burun deliklerinin altına kağıt mendil koyup hafif hafif nefes vererek kan pıhtılarının dışarı çıkmasını sağlıyorsunuz. ilk bir haftadan sonra normal eğilip kalkıyordum ben ama saç kuruturkenki gibi baş aşağı durmadım ilk bir ay. güneş konusunda çok dikkatli olmalısınız, malum yaz aylarındayız hava kapalı dahi olsa dışarı çıkarken yüzünüze min. 30 faktör güneş koruyucu sürmeyi ihmal etmeyin. ilk 3 ay kadar gözlük takamıyoruz, o yüzden güneş gözlüğü yerine şapka kullanabiliriz. güneş konusu şu yüzden önemli, yüz derisi ameliyattan ötürü hassaslaştığı için güneş lekesi olma ihtimali artıyor. bir de ilk günlerde morluğunuz varsa ve güneşte kalırsanız morluklar da leke olarak kalabiliyormuş. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım. Tavsiyelerine uyacağım.

Arkadaşlar bu sitenin adını çok merak ettim banada gönderebilirmisiniz...Çok teşekürler...

Ne kadara oldunuz acaba. Ifadeniz ne kadar guzel degismis. Cok dogal olmus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ameliyattan sonra yuz temizliginizi nasil yaptiniZ , hangi urunleri kullandiniz. Bu konuda da biraz bilgi verrbilir misiniz?

Ben sebamed in yüz yıkama sıvı sabunuzla yüzümü köpükledikten sonra yenidoğan ıslak mendillerini ıslatıp köpükleri temizledim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki kaçıncı gün yıkadınız bu şekilde? bir de makyaj yapmaya ne zaman başladınız?

Bende bebek sampuaniyla yikiyorum onuda tavsiye ederim. Bugun 19. Gunum bende 13. Gun yikamaya basladim makyajda yapiorum sikinti olmuyor

Bebek şampuanı bebek cildine göre erişkin kirini çıkarmaya yetmiyor o nedenle ben yaşınıza uyan ürünü kullanmanızı tavsiye ederim temizlik için ben yüzümü daha burnum alçılıyken yıkamaya başlamıştım alçı çıkar çıkmaz da burnumu da yıkamaya başladım

Ben sadece burnumu yikiyorum doktor onun icin vermisti usteki olu derinin kurumadan atmasi icin ona cok iyi geldi 😊 onun harici bide gul suyuyla siliyorum ustunu hafifden ama nemlendiricimizi yuzumuze kullanabiliyormuyuz yani burnumuzada ? Onu cok merak ediyorum. ben disari cikarken gunes kremi suruyorum leke kalmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…