Eki Görüntüle 745658 Eki Görüntüle 745659
Sanırım bu daha sağlıklı oldu:) 13. günüm doktorum Hakan Soygür:)
Bende 4 gün önce ameliyat oldum. Yüzüm hala şiş. Alçı var burnumda. Tamponlar çıktı fakat burnumdan nefes alamıyorum. Tıkalı şu anda. Doktor deniz suyu verdi. Fakat ben tam olarak nasıl kullanılıyor beceremiyorum. Anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Temizliğini nasıl yapmalıyım? Bir sorum daha olacak. Normal şekilde eğilip kalkmaya ne kadar zamanda başlayabilirim? Güneşte gezmeye birde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba öncelikle geçmiş olsun. kendi deneyilerimden yola çıkarak sorularınızı cevaplayabilirim. deniz suyu spreyini doktorunuz kaç kere tavsiye etti bilmiyorum ama benim doktorum antibiyotikli pomat kremle birlikte günde 5-6 defa yapmamı söylemişti. spreeyin ucunu burun deliğinize sokmadan ama yeterince yakın olacak şekilde tutup içeri püskürtüyorsunuz bu esnada kafanız geriye doğru olursa iyice ileriye gider su, daha iyi olur. püskürttükten sonra geri akanları temizlemek için burun deliklerinin altına kağıt mendil koyup hafif hafif nefes vererek kan pıhtılarının dışarı çıkmasını sağlıyorsunuz. ilk bir haftadan sonra normal eğilip kalkıyordum ben ama saç kuruturkenki gibi baş aşağı durmadım ilk bir ay. güneş konusunda çok dikkatli olmalısınız, malum yaz aylarındayız hava kapalı dahi olsa dışarı çıkarken yüzünüze min. 30 faktör güneş koruyucu sürmeyi ihmal etmeyin. ilk 3 ay kadar gözlük takamıyoruz, o yüzden güneş gözlüğü yerine şapka kullanabiliriz. güneş konusu şu yüzden önemli, yüz derisi ameliyattan ötürü hassaslaştığı için güneş lekesi olma ihtimali artıyor. bir de ilk günlerde morluğunuz varsa ve güneşte kalırsanız morluklar da leke olarak kalabiliyormuş. umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
canım banada gönderebilirmisin adresii
bna da gönderebilirnisin
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
oo süper olmuşssun . Bu sen olamazsın büyük bir değişim.
Ben sebamed in yüz yıkama sıvı sabunuzla yüzümü köpükledikten sonra yenidoğan ıslak mendillerini ıslatıp köpükleri temizledim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Super ya benim su anda 12.gunum ve daha dokunamiyorum bile birakin makyaji temizligi :) ben de yavas yavas baslayabilirim o zaman :)Yıkayacağım zaman bu şekilde yıkadım özel bir zaman dilimi yok 11 gün sonra da makyaj yapmaya başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?