• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sagol canim umarim oyle olur,ben cok bepantane surdum yuzume sanirim faydasi oldu cok morarmadi ama sisdi.. Umarim iyi olur ya bidaha ameliyat olmaktan kurtulurum :-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler insallah...
Doktorum Ali Dulum Alanya Anadolu hastanesinde oldum dun.. Cok merak ediyorum nasil gorundugunu ctesi alci cikcak

Geçmiş olsun gayet güzel duruyor ben de kalkık istemiyorum sizin gibi alçı çıktıktan sonra ki halini de koyarsanız cok sevinirim, Alanya da olma ihtimalim var benim de, doktor arayışı içindeyim fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

Bilmiyorum ki daha alci cumartesi cikcak.. Ama alcidan sonra haber veririm memnun kalirsam :-)

$Screenshot_2014-06-17-22-08-50_1.jpgEki Görüntüle 1162822

ameliyattan bir ay sonra

Son düzenleme:
Tesekkurler :-)
Abim resmi hemen cekti doktor bantlari yapistirmadan.bantsizcok merak ediodum nasil gozukcek diye.sonradan temizledil kani falan daha iyi gorunuyor :-)$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403367895.196951.jpg

Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Harbiden.
Doktorunu kutlamak lazım
Fıstık gibi olmuşsun.
Yeni burnun hayırlı olsun, güle güle kullan. Darısı yeni ameliyat olanlara ya da olmayı düşünenlere.:40:

Back