kızlar bilmiyorum burası yeri mi ama biraz da ameliyat öncesi hazırlıklarınızdan bahseder misiniz? Ben de bu cuma olcam ameliyat ama ne yapcam hiç bilmiyorum. Mesela öncesinde hangi tahliller yapıldı? Kaç tüp kan alındı ( ameliyattan değil kan alımından korkuyorum) Yanımızda ne götürmeliyiz ameliyat günü vs. Bunlarla ilgili biraz bilgi verebilir mi tecrübeli arkadaşlar?
Eki Görüntüle 1164064
Alci cikti sonunda,bant takmadan resim cektim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1166018
Suan da bøyle sanirim geccek bugun tam bir hafta oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar benim nisanlim beni cok korkuttu burun estetigi konusunda cok heyecanliyim bir turlu ya bir turlu sansim yaver gitmedi hep bi yogunluk bi aksilik randevu aldim gidemedim kahrediyrum ya.. nisanlim bi de doktor bile bile sisecek kanayacak yok soyle yok boyle pisman olacaksin ..gercekten cok sıkıldim ya gercekten bu ameliyat zor mu kolay mi nasil cok gerginim gercekten..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar benim nisanlim beni cok korkuttu burun estetigi konusunda cok heyecanliyim bir turlu ya bir turlu sansim yaver gitmedi hep bi yogunluk bi aksilik randevu aldim gidemedim kahrediyrum ya.. nisanlim bi de doktor bile bile sisecek kanayacak yok soyle yok boyle pisman olacaksin ..gercekten cok sıkıldim ya gercekten bu ameliyat zor mu kolay mi nasil cok gerginim gercekten..
canım iyiki böyle bir bölüm açmışsın çok akıllıca farklı farklı yerlere bakınmak zorunda kalmamış olacağız böylece
Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))
Oncesı ve sonrası ekleme yaptım bakalım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?