Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yamukluk gitti ama sis hala .yinede cok mutluyum 40.gun serefine
Çok güzel görünüyor çok çok doğal, hadi yine iyisin
Benim 13. günüm bandajlar çıktı bugün şiş hala
Yamukluk gitti ama sis hala .yinede cok mutluyum 40.gun serefine
İnsallh sislerin iner.gecmis olsun artik sislerin inmesini bekliceksin.nasil sekli istedigin gibi mi
Alci cikinca alcidan gorundugu sekil gibi mi oluyor burun yoksa bi sok yasarmiyim kizlar? Bu alcili hali hosuma gitti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani nasil unutcam?
Gerçekler acıdır :) O burun öyle kalmayacak hem şişlikler falan da var tamam güzel olması çok iyi sen sevdiysen merak etme kötüleşmeyecek daha da güzelleşecek bundan.
Eki Görüntüle 1158312 Kızlar selam. Fotoda gorundugu gibi ilk kare kendi ameliyatsız burnuma ait 2. Kare bandajların cıktıgı gün yeni burnumun ilk hali ve 3.foto su anki hali. Burun ucumda tabiri caizse karga goruntusu olustu. 2 ay oldu ve ilk halinden nasıl bu kadar degisebildi anlayamıyorum. Kıkırdaklarım zayıf oldugu icin burun ucuma doktor destek koymus üstelik ama su an resmen düsük ve uzun duruyor. Önden simdilik bir sıkıntım yok güzel duruyor. Ayrıca sağ profilden burnum daha farklı bu kadar düşük degil. Sizce burnumun bu yönde olumsuz degismesinin sebebi nedir henüz 2. Ayımdayım 😣
benm ameliyat sonram cok kotuydu morlarim coktu ceneme kadar.yuzum cok sisti .odemlerim cok gec indi.ama simdi cok mutluym.canim alci acildiginda sok gecirebilirsin benm yuzum gozum her tarafim sisti gozlerim ufalmisti.ammada hassasmisim....ayyy bakislarim bile hortlak gibiydi:) sabir isi.ama bunyeye gore degisio hic sismeyen morarmayan da oluyo tabi..yazdiklarimdan korkma gunden gune guzellesio sonra inslhh senin burnunda guzel olur canimYok tam istedigim gibi kalkik istemiodum cunku Eki Görüntüle 1161469