• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402905771.552188.jpg Kızlar selam. Fotoda gorundugu gibi ilk kare kendi ameliyatsız burnuma ait 2. Kare bandajların cıktıgı gün yeni burnumun ilk hali ve 3.foto su anki hali. Burun ucumda tabiri caizse karga goruntusu olustu. 2 ay oldu ve ilk halinden nasıl bu kadar degisebildi anlayamıyorum. Kıkırdaklarım zayıf oldugu icin burun ucuma doktor destek koymus üstelik ama su an resmen düsük ve uzun duruyor. Önden simdilik bir sıkıntım yok güzel duruyor. Ayrıca sağ profilden burnum daha farklı bu kadar düşük degil. Sizce burnumun bu yönde olumsuz degismesinin sebebi nedir henüz 2. Ayımdayım 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1158312 Kızlar selam. Fotoda gorundugu gibi ilk kare kendi ameliyatsız burnuma ait 2. Kare bandajların cıktıgı gün yeni burnumun ilk hali ve 3.foto su anki hali. Burun ucumda tabiri caizse karga goruntusu olustu. 2 ay oldu ve ilk halinden nasıl bu kadar degisebildi anlayamıyorum. Kıkırdaklarım zayıf oldugu icin burun ucuma doktor destek koymus üstelik ama su an resmen düsük ve uzun duruyor. Önden simdilik bir sıkıntım yok güzel duruyor. Ayrıca sağ profilden burnum daha farklı bu kadar düşük degil. Sizce burnumun bu yönde olumsuz degismesinin sebebi nedir henüz 2. Ayımdayım 😣

bişi diyimmi bence ilk burnuna oranla tabiki çok çok güzel olmuş ve dogal duruyo hokka gibi yapmack olmasndansa böle gayet iyi ilerde daha nasıl degısır bılemıorm ama şahsen ben begendm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet tesekkür ederim kendi burnuma gore gercekten cok degisti sükürler olsun zor bir süreçte yaşamadım. Doktorum zaten kbb doktoru ve dogal burunlar yapıyor benimde istegim buydu ama bandajlar ilk acıldıgında dümdüz cok güzeldi simdi ucu büyük geliyor belkide ucu şiştir henüz bakalım 6. Ay da nasıl olacak.

Ben burnumu yaptirdim 3. Gun nr zaman iner hu şişlikler yaa😭

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 12.günüm doktorum 1 yıl sonra şişlikler inicek, minicik güzel bir burnun olacak dedi, şu an ki hali minicikten çok uzak gerçi ama beklemekten başka çare yok :1:

Evet tesekkür ederim kendi burnuma gore gercekten cok degisti sükürler olsun zor bir süreçte yaşamadım. Doktorum zaten kbb doktoru ve dogal burunlar yapıyor benimde istegim buydu ama bandajlar ilk acıldıgında dümdüz cok güzeldi simdi ucu büyük geliyor belkide ucu şiştir henüz bakalım 6. Ay da nasıl olacak.

Geçmiş olsun canım bende ayın sonunda ameliyat olcam İsmail beye ama necdet beyde aklımda hala bi doktor arayısındayım her doktorun kendine özgü bi tasarımı var sanırım. İsmail bey biraz sivri necdet beyde ucunu çok inceltmeden yapiyor anladgm kadarıyla. Bende hafif kavisli yüzüme yakisacak şirin bi burun istiyorum İsmail bey photoshoptan tasarladı burnumu ama bana biraz tuhaf geldi :( buraya koyup yorumlarinizi almak istiyorum acikcasi.. Sen necdet beyden önce İsmail beyle gorusmusmuydun ve necdet bey tasarım yapiyormu?

Burda olsaydiniz onerirdim kendi doktorumdan cok memnunum cunku istedgm gbi minnacik bi burnum varr :)

doktorunuzun adı nedir ve hangi hastanede çalışıyor öğrenebilir miyim acaba ? Devlet hastanelerinde güvenilen tavsiye edilen isimlere ihtiyacım var? Mümkünse resminizi de koyabilirmisiniz?:17::26:

Pismaan olcam diye cok korkuyorum

Daha bugün olmuşsun ameliyatı, alçı çıkana kadar psikolojik olarak berbat olacaksın, panik atağa kadar gidebilir. Yaşayacaksın korkuları.
Ben 13. günümdeyim 1 saat sonra bandajlarım alınacak ve hissizim çünkü emin ol şişlikler, kanlar, morluklar, nefes problemleri hepsi ilk 10 gün varlar ve onlar o kadarlar, devamı yok onların. Kulaklığı takıp dans ettiğimi hatırlıyorum mutluluktan değil canım sıkıldığından, uğraşacak bir şey kalmadı çünkü :)
Böyle kötü psikoloji yaşaman doğal (!) ama emin ol burnun çok güzel olacak, hep bunu düşün. Çok çok güzel görünecek, burun güzelliği konforlu yaşamdır; unutma.

Tesekkurler insallah...
Doktorum Ali Dulum Alanya Anadolu hastanesinde oldum dun.. Cok merak ediyorum nasil gorundugunu ctesi alci cikcak

Back