Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yamukluk gitti ama sis hala .yinede cok mutluyum 40.gun serefine

Eklentiler

• $IMG_20140608_144521.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 269
merhaba kızlar denizlide ameliyat olan varmı doktor adem topkarayı çok övüyorlar onu düşünüyrum ama hiç yaptığı burunların öncesi sonrası fotoğrafını görmedim denizlide ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alci cikinca alcidan gorundugu sekil gibi mi oluyor burun yoksa bi sok yasarmiyim kizlar? Bu alcili hali hosuma gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ama cıkınca biraz yadırgıyosun ama zamanla düzeliyosun çok kalkıkmı istediğinden?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gerçekler acıdır :) O burun öyle kalmayacak hem şişlikler falan da var tamam güzel olması çok iyi sen sevdiysen merak etme kötüleşmeyecek daha da güzelleşecek bundan.

Gerçekler acıdır :) O burun öyle kalmayacak hem şişlikler falan da var tamam güzel olması çok iyi sen sevdiysen merak etme kötüleşmeyecek daha da güzelleşecek bundan.

bişi diyimmi bence güzel olucaak güzel duruyo çünkü ben beğendimm maşallah diyeliim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayyyy insallah, zaten ameliyatim cok kotu gecti sonuc bari guzel olsun insallah kizlar sagolun

merhaba tatlım burnunu cok begendım ozellıkle oncekı halın gore cok basarılı bır ıs cıkarmıslar sonuc olarak zoru basarmıs doktorun :)
bu yuzden doktorunun adını merak edıyorum bende olmayı dusunuyorum bu ara ama kararsızım doktor konusunda :)
benı bılgılendırırsen cok memnun olurum :))

Jb
Yok tam istedigim gibi kalkik istemiodum cunku Eki Görüntüle 1161469

benm ameliyat sonram cok kotuydu morlarim coktu ceneme kadar.yuzum cok sisti .odemlerim cok gec indi.ama simdi cok mutluym.canim alci acildiginda sok gecirebilirsin benm yuzum gozum her tarafim sisti gozlerim ufalmisti.ammada hassasmisim....ayyy bakislarim bile hortlak gibiydi:) sabir isi.ama bunyeye gore degisio hic sismeyen morarmayan da oluyo tabi..yazdiklarimdan korkma gunden gune guzellesio sonra inslhh senin burnunda guzel olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…