• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aynen canim o kadar haklisin ki doktorun kendini yaglayip ballamasina kandim bide sen tıp ogrencisisin soyle indirim yapariz boyle yapariz diye bi ton dil döktü resmen 1haftadr annem hergun yasiyomuum diye saat başı ariyo bide bende allerjik rinit var acillik oldum 3 gün once :) iste artik iyi bi doktor olsunda nekadarsa veriim yeterki eski burnumu geri versinler modundaym baksana ucuza kacinca hic bisi olmuyomus :)))

aynı hatayı bende yaptım ama sen sonuçta şekil olarak sanırım güzel bir sonuca ulaşmışsın.... ve sadece nefes sorunun kalmış...

doğru anlamışım değil mi????

nefes sorunu için kimseyi arama bence KBB ci o işi halledecektir....

kendini öven doktordan kaçmak lazım zaten....

çok geçmiş olsun canım...:38:

aynı hatayı bende yaptım ama sen sonuçta şekil olarak sanırım güzel bir sonuca ulaşmışsın.... ve sadece nefes sorunun kalmış...

doğru anlamışım değil mi????

nefes sorunu için kimseyi arama bence KBB ci o işi halledecektir....

kendini öven doktordan kaçmak lazım zaten....

çok geçmiş olsun canım...:38:

Evet canım aynen oyle burnumun icinde simdi tek sorun :) senin dediğin gibi yapayim kbbcilere ağırlık vereym iyisimi :*

kızlar sizce burnumun ucu fazla aşağıda değil mi daha kalkık olsun istedim hep o da doğal olmuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401116600712.jpg
    $1401116600712.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 444
buda yakından. sanki ucu düşmüş gibi

Eklentiler

• $1401116992693.jpg
    $1401116992693.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 438
Kız neresi düşük? Bayağı kalkık olmuş senin burnun. Daha kalkık olsa çok yapay dururdu. Doktorun kimdi bu arada?

Kizlar bende yeniyim burda bazi resimler acilmiyo ama bende yuklemek isterim buyrun bakalim.. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401136716.536299.jpg$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401136766.780161.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız neresi düşük? Bayağı kalkık olmuş senin burnun. Daha kalkık olsa çok yapay dururdu. Doktorun kimdi bu arada?

Abdülkadir Göksel doktorum çok memnunum aslında da kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım :(

Super olmus, dogal ve guzel, önden görebilirmiyiz??

sol tarafımda şişlik var daha 4 ay falan oldu

Eklentiler

• $1401168412149.jpg
    $1401168412149.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 306
  • $1401168500103.jpg
    $1401168500103.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 284
Son düzenleme:
Çok tesekkur ederim, cok guzel olmus burnun dogal ve sana cok yakismis, bende Göksel beye olmayi dusunuyorum, benimkisi revizyon ve nefes alma problemim var, iyi olacagini umuyorum;)

ah canım... çok üzülüyorum böyle mesajlara....

birtanem... belliki bu doktorun bir becerisi, mahareti yok...daha fazla kendini kestirip biçtirme aynı doktora...

kendine iyi bir doktor bul.... eğer sadece sorun nefesse KBB doktoruna git... devletin karşılayacağı bir sorun olduğu için para da ödemezsin....
Cok gecmis olsun.. Bende de 3ay sonrasinda hafif bi kemer cikti burnumda ve bende 3ay sonra nefes alabildim ikinci ameliyati oldum 1hafta once banti cikaracagim bugun nefes alabiliyorum morlugumda olmadi cok sukur

Back