Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Dr unuz kim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babada gönderebilir misin linki??

Çok doğal çok guzel

ne yazık ki bir bilgim yok..ama önermiyorum..revizyon için emre İlhan'ı öneririm..ben öyle yaptım çünkü..

Memn nmusunuz peki, benim yanlar çökük olduğu için nefes anlamıyorum,sizin nasıl bir probleminin vardı??

Dr unuz kim acaba, lütfen yardımcı olur musunuz benimde 3. Ameliyatın olacak..

Dr unuz kim acaba??

Dr unuz kim acaba, lütfen yardımcı olur musunuz benimde 3. Ameliyatın olacak..

Canım,son ameliyatımı Dr.Hasan Fındık yaptı..Tüm işlemlerden memnun kaldım çok şükür,Allah seninde yardımcın olsun.Zor bir süreç ...

Memn nmusunuz peki, benim yanlar çökük olduğu için nefes anlamıyorum,sizin nasıl bir probleminin vardı??

benim sağlık problemim pek yoktu, orijinal burnumun şeklinden memnun değildim, ilk ameliyatımdan sonra da memnun kalmadım..ama şu an yani emre beye yaptırdığım revizyondan sonra çok memnunum.

Ya bugün bantlarımda çıktı, alçım çıkalı zaten 4 gün oluyor, burnum coook coook kalkık ve doktoruma ozellikle burnumu biraz dusururmusunuz demiştim, cunku benim ki zaten kalkıktı. Oda düşürürüm biraz ama cok dusurmem bayanlara hafif kalkıklıkda yakısıyor demişti, bende tamam ama cok olmasın demiştim. İstediğim burun üstü cok cok cok az kavisli ucuda 95-100 derece den fazla kalkık olmıyacak bi burundu. Simdi sinirlerim aşırı bozuk. Önceki burnumda sadece kemer problemi vardı, incecikti ama önden, şimdi öndende kemik sanki coook kalın. Tecrübeli arkadaşlar ne kadar iner nolur bi bana anlatsın. Sinirlerim alt üst oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…