Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
HARİKA OLMUŞ BURNUN bayıldım kuzum sen nasıl bi burun istedin yüzüne çok uymuş ameliyatını nasıl yaptı törpü mü kırarak mı ?
Valla törpü mü yaptı kırdı mı hiç bilmiyorum:)) çok teşekkür ederim ben doktoruma herhangi bir şey söylemedim her şeyi ona bıraktım canım sonuç bu şekilde oldu..
anladım inşallah bende güzel bi sonuç alırım bi kaç gün sonra ameliyatım var :)
İnsallah canım, şimdiden geçmiş olsun dilediğin gibi olsun her şey
teşekkür ederim yorum için canım zaten gittiğim doktor devlet hastanesi doktoruydu ama çok beğenilen birisi kendisi.bir de burda özel bir hastanede kbb uzmanına gittim o hiç kontrol falan etmeden sadece yüzeysel bakarak kanatlarını daraltırım hafif de ucunu kaldırırım dedi.bu bana biraz moral oldu ama yine de bu doktora burnumu emanet edemem çünkü diğer doktor yanlış ameliyat yapılırsa burun ucu kaybı yaşanabileceğini-michael jackson'ınki gibi-sonra da telafisi zor bir duruma dönüşebileceğini söyledi.çok korktum acaba ankara
da daha tanınmış birkaç doktora mı gitsem.
ankarada tevfik sözenden randevu aldım canım.haftaya cuma gidiyorum.doktor araştırmaların devam edio mu doktor ismine karar verdin mi?
ankarada tevfik sözenden randevu aldım canım.haftaya cuma gidiyorum.
. Buda benım 4 aylık burnum☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ay cok tesekkur ederım ☺️ ben Ankara'da zühtü Demir e ameliyat oldumcanım senin doktorun kimdi çok hoş görünüyorsun maşallah
canımmm Tevfik hocala görüştükten sonra bizimle paylaşır mısın neler söyledğini
Ay cok tesekkur ederım ☺️ ben Ankara'da zühtü Demir e ameliyat oldum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
aaa Ankarada mı Bizde Ankarada doktor araştırıyoruz peki rica etsem önden çekilmiş bi fotonu paylaşır mısın cnmm
mrb arkadaşlar bende ameliyat olcam bir doktorla görüştüm ve kafam çok karıştı benim burnum biraz geniş duruyor bu yüzdende yamuk duruyor önden bide delikleri çok eşitsiz bunu doktora söyledim delikleri eşitlensin daraltılsn istiyorum mümkün mü dedim iz kalır çok büyük ve o iz belli olcağı için fondotensiz çıkamazsın dışarı sürekli bu iz ne diye sorarlar açıklama yaparsın öyle bişey istediğini hiç bir doktora söyleme dedi delikler eşitlenir ama çok iz kalır değmez dedi çok üzüldüm ben burun ucumu hiç beğenmiyorum değişssin eşitlensin düz dursun istiyorum ama iz çok büyük olur diyince kafam karıştı napcamı bilmiyorum bu işlemleri yaptıran varsa ba cevap verebilirmi lütfen napcağımı bilmiyorum iz kalıyosada doktorun dediği gibi çok mu büyük yoksa hafif mi bilen yaptıran arkadaşlar yardım edin bana
Merhaba,bende daha önce iki kez bueun ameliyatı oldum.27 Martta üçüncü ameliyatımı olacağım Allah kısmet ederse benimde burun deliklerimin biri küçük biri büyük.Doktoruma bu ameliyatla düzelirmi dedim,tavsiye etmedi Sanırım düzelmeyecek..Neyse artık,sorunlardan kurtuliyimde o da nazarlık olsun artıkslm şekerim benimde daha evvel yaptırdıgım amelıyattan dolayı burun deliklerim eşit değil araştırma yapıorum.. sen buldun karar verdin mi doktora?