• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

cok dogal cok guzel masallah

Merhabalar arkadaşlar benim burnumda kıkırdakta sorun varmış solunum güçlüğü çekiyorum bu yüzden yıllardır,ayrıca burnumun ordasında çıkıntı var görüntüde kemik ve birazda sağ tarafa eğiklik var. Şimdi bu sorunumu ve şekil düzeltmesini resim paylaşan arkadaşların ki gibi değişimi devlet hastahanesi yapıyormu? Ssk karşılıyormu ve nekadarını karşılıyor bana ne kadara mal olur sizce.Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.

kikirdak ameliyati cok kolay diye duydum..

Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.

Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.

forotaf goremiyorum bennn_(

Herkese merhaba albumumde doktorumun ismi oncesi sonrasi butun fotogeaflarim mevcuttur merak edenleriniz varsa bakabilirsiniz :)))

morluklar 12 saatten sonra yavas yavas oluşmaya başladı.doruk noktasına 33. saatte ulaştı.
45. saatten sonra net olarak 6 saatte kayboldu. hiç birşey kalmamacasına..
ben 63. saat sosyete pazarına gittim.dusumu aldım makyajımı yaptım gram morluk yoktu:)

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...li-quotburuncukquot-resimli.html#post32938427

bu linkte tum resimlerim var. mause ile uzerınde bekleyince saatleri yazıyor,ordan bakabilirsin.

supersinnnn coook tesekkurler bilgi icin 2 hafta sonra ameliyat olacagim herseyim hazir fakat bir karasizligm var doktorum ikitane burun modeli olusturdu bana biri kavisli minik ama onun icin seni tanimayanlarr bile estetik oldugunu anlar hos kiszzin sana gider ama anlasilir dedi diger burun ise kavissiz sirti duz digerinden cok az buyuk dogal bir burun onun icin kimse anlamaz ok dogal gorunur dedi tek farklilik biri sirti duz biri kavisli cok kararsiizm:(

bende hem deviasyon var hemde şeklinden memnun değilim bu ay bende ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü demire inşallah güzel geçer ameliyat dua edin kızlar

py2aba6u.jpg

Buda benden 2 aylık :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canımmm ben de amlyat olalı bir ay olduu ve hala bu şekilde kalkık :( inmesini istiyorumm senin burnun indi mi ? bu arada burnuşunn da çok güzel olmuşş :)

Back