• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bende prof. dr. halis ünlüye oldum. tam bir ay oldu inanın ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim.Eki Görüntüle 764351 Eki Görüntüle 764352 Eki Görüntüle 764354 Eki Görüntüle 764353

Sonrası için attığım fotoğraflar bandajlarım açıldığı ilk gün yani ameliyattan sonraki 2. hafta :)) hiç de şiş durumda değildi. bandajlı fotoğraf da ameliyattan 2 gün sonra yani şişlik ve morluklar maksimumdu. ama sonraki gün ciddi azalma vardı. gözünüzde büyütmeyin ben 16 yaşındayım iyikide olmuşum 2 haftada her şey bitiyor şimdiden geçmiş olsun

cok güzel olmus burnunuz bayıldım nerde hangi sehirde yani - yaptırdınız ve ne kadara lütfen yardmcı olun

Samatya devlette oldum ocak 29 da 800 lira civari tuttu $IMG_80925087934243.jpg

Gercekten burnun güzel olmuş mutlulukla kullan güzel buruncuğunu:))Bende ameliyat olalı iki ay oldu ama istediğim gibi olmadı 6-ay gectiginde hala bir burun deligim uzun bir digeri yuvarlaksa büyük ihtimallede revizyon olacağım:(

Teşekkür ederim canım, benimde burun deliklerinde sorun vardı ilk aylarda..daha doğrusu şiş olduğu için öyle zannetmişim zamanla düzeldi, umarım seninde öyledir revizyona ihtiyaç kalmaz ^_^

Yok cnm ssk var zaten saglik sorunum vardi ama ben seklininde duzelmesini isteyince ektra ucret odedim devlet estetik kismini karsilamadigi icin

Merhabalar arkadaşlar benim burnumda kıkırdakta sorun varmış solunum güçlüğü çekiyorum bu yüzden yıllardır,ayrıca burnumun ordasında çıkıntı var görüntüde kemik ve birazda sağ tarafa eğiklik var. Şimdi bu sorunumu ve şekil düzeltmesini resim paylaşan arkadaşların ki gibi değişimi devlet hastahanesi yapıyormu? Ssk karşılıyormu ve nekadarını karşılıyor bana ne kadara mal olur sizce.Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.

Back