Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim Çok sağolasın,güzel dilekler temenniler mutlu ediyor beniAyy canim cok sagl cok mutlu oldum:))) Darisi seni basina insallah mutlu olacagn bir buruna sahip olursun.
Canım,bu güzel temenniler bana sanırım :)) Çok teşekkür ederim.Ben bazı sıkıntılar çekerek birçok güzelliklere ulaştım.Sıra burunda.İnşallah ondada çok mutlu olacağım sonuçlara gideceğim inşallahçok çok teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. korkacak hiç bişy yok. ayrıca bu sonuç için herşeye değer
Maşallah... Burun ufakmış zaten,kemer gitmiş hafif bir kavis verilmiş süper olmuş Darısı başıma
Maşallah... Burun ufakmış zaten,kemer gitmiş hafif bir kavis verilmiş süper olmuş Darısı başıma
İnşallah canım,inşallahh...Teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun inşallah :)
Canım,bu güzel temenniler bana sanırım :)) Çok teşekkür ederim.Ben bazı sıkıntılar çekerek birçok güzelliklere ulaştım.Sıra burunda.İnşallah ondada çok mutlu olacağım sonuçlara gideceğim inşallah
Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Gerçekten çok memnunum. Sadece övmek için yazmıyorum kesinlikle o yüzden her şeyi sorabilirsiniz. Hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim :)
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarım da şunlar:
Eki Görüntüle 739122 Eki Görüntüle 739123 Eki Görüntüle 739124
tekrar merhaba , sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum, bütün bu süreçte küçücük bir pişmanlığım varsa o da korkak davranıp kavisli bir burun (nedense) istemediğimdir.. halbuki bütün kadınlar hayallerinde bile, barbıe gibi görünen ,küçük , kalkık, seksi bir burun ister. çünkü filmler,kozmetik reklamları , kataloglar vitrinlerdeki mankenler bile hep bu duygumuzu okşar. yani az daha cesaretli olsaymışım diyorum ,çünkü insan çok çabuk alışıyor, ve bir tık ilerisini istiyor.ama doğallık da önemli tabi , ayrıca iki tasarımdan bahsetmişssin ; biri havalı kalkık , biri doğal düz hafif büyük .. ve anladığım ikisini de beğenmişşin , cesur davranmanı onermekle beraber bir diğer önerim de doktorunun yeni bir tasarım daha yapması ,ikisinin ortasını bulması.. doğallık bozulmadan da hafıften kavıslı ,sevimli bir burun yapabilinir ,bu arada çok merak ettim tasarımları , görme imkanım var mı ?supersinnnn coook tesekkurler bilgi icin 2 hafta sonra ameliyat olacagim herseyim hazir fakat bir karasizligm var doktorum ikitane burun modeli olusturdu bana biri kavisli minik ama onun icin seni tanimayanlarr bile estetik oldugunu anlar hos kiszzin sana gider ama anlasilir dedi diger burun ise kavissiz sirti duz digerinden cok az buyuk dogal bir burun onun icin kimse anlamaz ok dogal gorunur dedi tek farklilik biri sirti duz biri kavisli cok kararsiizm
canım burun deliklerinin eşit olmamasına neden olan ameliyatı kim yaptı?
yani doktorun sana ameliyattan önce eğer bi sorun olursa ben tekrar yaparım düzeltirim fln demedi mi ya
Merhaba,bende daha önce iki kez bueun ameliyatı oldum.27 Martta üçüncü ameliyatımı olacağım Allah kısmet ederse benimde burun deliklerimin biri küçük biri büyük.Doktoruma bu ameliyatla düzelirmi dedim,tavsiye etmedi Sanırım düzelmeyecek..Neyse artık,sorunlardan kurtuliyimde o da nazarlık olsun artık
agzim acik kaldi sadece bir burun ameliyatiyla baska bir insan olmussun. o doktorun ellerinden opmek gerek. zaten guzel bi kizmissin ama ameliyatla bambaska olmussun ve inanilmaz dogal..
kizlar anasayfada gördüm konuyu bi girip bakayim dedim yarim saattir burdayim fotograflariniza bakiyorum. insani en cok degistiren operasyon kesinlikle burun estetigi buna cok net kanaat getirdim.
findik burunlariniza masallah diyorum hepiniz harika olmussunuz
ben de burun deliklerimin genisliginden sikayetciyim minik bi burnum var ama burun kanatlari biraz acik. bununla ilgili konu da acmistim ama cok net cevap alamadim. bu operasyonla ilgili bilgisi ve dr tavsiyesi verecek biri olursa cok sevinirim.
hangi şehirdesin kuzu :)
bursa'dayim canim:)
bende Ankarada doktor bakıyorum. Bursada bi doktordan baya bahsediyorlardı forumu kurcala biraz bulursam bende mesaj atarım sana
Eki Görüntüle 1023270 önce ve sonrası
inşallah beğenirsiniz:
tamam canim sagolasin. bakinirim ben, bulursan mutlaka mesajini bekliyorum. senin de deliklerde mi problem:)
bunu yapan doktora şapka çıkartmak lazım...
ben 13 martta ameliyat oldum. Prof.Dr.Zeki Can yaptı... henüz alçı çıkmadı.
sonucu göremiyorum ama hastanede yattığım 2 gün boyunca yanıma uğramadığı için çok kırıldım kendisine...
insan ne olursa olsun 5 dakikasını ayırabilirdi değil mi?