ben de şu an devlet hastanelerini araştırıyorum.artık devlet hastanelerinden de kaliteli işler çıkıyor. bir de maddi durumumdan dolayı özel hastane pek düşünmüyorum.
hüseyin altuna ameliyat oldum yaklaşık 3 yıl oldu
canım sen de emre ilhan 'a mı oldun ?Ben de emre ilhan ile nazım çerkeş arasında kaldım .Fotoğraflarını görebilir miyim ?:116:
Bende prof. dr. halis ünlüye oldum. tam bir ay oldu inanın ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim.Eki Görüntüle 764351 Eki Görüntüle 764352 Eki Görüntüle 764354 Eki Görüntüle 764353
Sonrası için attığım fotoğraflar bandajlarım açıldığı ilk gün yani ameliyattan sonraki 2. hafta :)) hiç de şiş durumda değildi. bandajlı fotoğraf da ameliyattan 2 gün sonra yani şişlik ve morluklar maksimumdu. ama sonraki gün ciddi azalma vardı. gözünüzde büyütmeyin ben 16 yaşındayım iyikide olmuşum 2 haftada her şey bitiyor şimdiden geçmiş olsun
cok güzel olmus burnunuz bayıldım nerde hangi sehirde yani - yaptırdınız ve ne kadara lütfen yardmcı olun
Gercekten burnun güzel olmuş mutlulukla kullan güzel buruncuğunu:))Bende ameliyat olalı iki ay oldu ama istediğim gibi olmadı 6-ay gectiginde hala bir burun deligim uzun bir digeri yuvarlaksa büyük ihtimallede revizyon olacağım
harikaa olmuş maşallah
Bnd cok begendm bambaska iki insan olmussn harika valla
Samatya devlette oldum ocak 29 da 800 lira civari tuttuEki Görüntüle 1006898
Ben de yeni ameliyat oldum canim 1 ay oldu burun ucum sis sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?