Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

cok güzel olmus burnunuz bayıldım nerde hangi sehirde yani - yaptırdınız ve ne kadara lütfen yardmcı olun

Teşekkür ederim canım, benimde burun deliklerinde sorun vardı ilk aylarda..daha doğrusu şiş olduğu için öyle zannetmişim zamanla düzeldi, umarım seninde öyledir revizyona ihtiyaç kalmaz ^_^

Yok cnm ssk var zaten saglik sorunum vardi ama ben seklininde duzelmesini isteyince ektra ucret odedim devlet estetik kismini karsilamadigi icin

Merhabalar arkadaşlar benim burnumda kıkırdakta sorun varmış solunum güçlüğü çekiyorum bu yüzden yıllardır,ayrıca burnumun ordasında çıkıntı var görüntüde kemik ve birazda sağ tarafa eğiklik var. Şimdi bu sorunumu ve şekil düzeltmesini resim paylaşan arkadaşların ki gibi değişimi devlet hastahanesi yapıyormu? Ssk karşılıyormu ve nekadarını karşılıyor bana ne kadara mal olur sizce.Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…