msj'a resim eklemek istiyorsanız;
albüm oluşturmak istiyorsanız;
kolay gelsin
Galiba yaptim canim cok sagol :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msj'a resim eklemek istiyorsanız;
albüm oluşturmak istiyorsanız;
kolay gelsin
arkadaşlar siteye yeni üye oldum rast gele bu sayfaya yorum yazıyorum belki bu topikle alakası yok .benim sorunum etli ve kocaman bir burnumun olması nasıl diyeyim zenci burnu gibi.yaşadığım şehirde bi estetik cerrahla görüştüm çok karamsar konuştu.burnumda yumuşak dokunun çok olduğunu hem de kalın derili olduğumu olumlu sonuç alınamayacağını falan söyledi.benim de bütün cesaretim kırıldı. ayrıca benim septum deviasyonum ve burun eti problemim var asıl onlar için gitmiştim olmuşken estetik de yaptırayım dedim.lütfen benim gibi burnu olup da ameliyat olmuş ve burnu küçülmüş birileri var mı? yorumlarınız benim için çok değerli
Gule gule kullan cok guzel olmus. Doktorun kim ?
Eki Görüntüle 1002145 ...................................(burun halamın kızına aıt ve dogustan)..sızce boyle bır burun nasıl olurdu?.......
Eki Görüntüle 1002147
hastayı bu denli üzecek kadar açık konuşan doktorun doktorluğundan şüphe ederim. tek bir insanın yorumuyla ameliyata girilmeyeceği gibi, ameliyattan da vazgeçilmez. belli ki ameliyat yapmak istememiş. kimi doktorlar işine gelmeyen vakalar için olumsuz konuşur. unutma.
Profilden iyi ama önden genis duruyor
Eki Görüntüle 1002145 ...................................(burun halamın kızına aıt ve dogustan)..sızce boyle bır burun nasıl olurdu?.......
Eki Görüntüle 1002147
bence yüzüne göre hokka gibi güzel bir burnu var keşke benim burnum da böyle olsa.benim ki nerdeyse iki katı büyüklüğünde.
grçi boyle yptrsakta acaba yakıscakmı oda var..
bence yüzüne göre hokka gibi güzel bir burnu var keşke benim burnum da böyle olsa.benim ki nerdeyse iki katı büyüklüğünde.
Canim sen hokka burun gormemissin. Yandan iyi hosda önden bildigin genis duruyor. Ayni durum bendede vardii senin dedigin gbi bnimkide iki katiydi nerdeyse ama neyseki suan minnacik :))
bnmde öyle..o sanslı onun kendı burnu ama ne hıkmetse oda burnunu begenmıyor ALLAH ISTEYENE VERMEZ ISTEMEYENE VERİR İŞTE..
yazdınmı görmedim ama kime ameliyat oldun ve hangi şehirde ? gerçekten o kadar tatlı olmuşki allah nazarlardan saklasın :)daha alçı çıkalı 7 saat oldu.hala şişlillerim aar tbi.yinede begendim :)
evet şimdi gördüm yeni burnunu kaç gün oldu ameliyat olalı gayet başarılı görünüyor.
Sagol canim bugun 21.gunum :)) fotodaki son halim hala sis tabi ama sisken bile minnacik doktorum cok iyi bakmissin burnuna dedi :))
canım merhaba benim burnum önden hem geniş hem de ucu patates gibi yusyuvarlak,yandan sorun yok.hani çoğu kişi ameliyatın 2. günü domuz gibi burnum var diye üzülüyor ya benim burnumun normal hali öyle.keşke biraz küçülse. doktor benim ameliyatım hakkında pek ümitli konuşmadı.tabi sorsan sadece iki doktora göründüm bir tanesi öyle dedi.senin burnun da etli ve kalın derili miydi.eğer sonucunu beğendiysen bana çok büyük moral olur.