• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canm sormasi ayiptir .fiyat nedir hangi hastanede yaptirdinmi ozelmi devletmii iyilesme surecii ne kadarr herhangi bi sikintiisi varmis tmm istdgm gibii olmuss :)

daha alçı çıkalı 7 saat oldu.hala şişlillerim aar tbi.yinede begendim :)

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-25-17-26-02-1.jpg
    $Screenshot_2014-02-25-17-26-02-1.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 240
offff ya :( burnumun ucundan memnunmuyum degilmiyim bi anlamadim. keske briaz daha sivri olsaydi. acaba odemden oteyimi top duruo

merhaba canim. bende talihsiz bir ameliyat gecirdim. sana soyleyecegim eger simdi memnun degilsen hic olmayacaksin. hergun kafayi yiyorsun cunku. bencede burununu ucu biraz toparlanabilirdi. eger mutsuzsan mutsizsundur. bu degismez revizyon istiyorsan ol. bende 9 ay oldu benimkisi yine ari bir olay deviasyon problemim vardi estetikte olucaktim benim estetik ameliyatim unutuldu devlet hastanesinde oldum hergun mahvoluyorum. ama yapacak bir sey yok bekle en az 6 ay hataa 8-9 ay istiyorsan dozgun vir yere ol. cunku bu mutsuzluk gecmiyor. cok kafaya takiyorsun.

merhaba kızlar, 21 yaşındayım ben de burun ameliyatı olmak istiyorum deneyimlerinize dayanarak sizlere de danışmak istedim sizce burnumu kaldırmalı veya kavis verdirmeli miyim? ailemle konuştuğumuzda sadece kemiğini törpületsen yeter diyorlar ama ben sadece törpületme sonucunda burnumun altının çok geniş kalcağını hissediyorum..siz ne düşünüyorsunuz? :26:

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Burun estetiginde agrin oldumu

merhaba kızlar, 21 yaşındayım ben de burun ameliyatı olmak istiyorum deneyimlerinize dayanarak sizlere de danışmak istedim sizce burnumu kaldırmalı veya kavis verdirmeli miyim? ailemle konuştuğumuzda sadece kemiğini törpületsen yeter diyorlar ama ben sadece törpületme sonucunda burnumun altının çok geniş kalcağını hissediyorum..siz ne düşünüyorsunuz? :26:

canım arastır düzgün bi doktor bul o senin yüzüne yakışanı yapıcaktır ama hafif kavis iyi olur bnce

Back