Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Canım çok güzel burnun :) bende 2 gün önce oldum nefes alamıyorum böyle senin gibi güzel olabilcekmiyim ya hiç iyileşmicem diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 964768
kızlar bu da benim değişimim. burnumun bantları ve dikişleri daha bugün çıktı. 11 günlük ve henüz çok şiş. yüzümün şişlikleri de inmedi ama ben memnunum ve çok mutluyum isteyen herkes sorunsuz şekilde olup atlatır ve istediği burna kavuşur inşallah
Eki Görüntüle 964768
kızlar bu da benim değişimim. Burnumun bantları ve dikişleri daha bugün çıktı. 11 günlük ve henüz çok şiş. Yüzümün şişlikleri de inmedi ama ben memnunum ve çok mutluyum isteyen herkes sorunsuz şekilde olup atlatır ve istediği burna kavuşur inşallah
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Çok güzel canım :) benimd 2.günüm tamponum çıkmış olmasına rağmen nefes alamıyorum sen ne zaman tam nefes almaya başladın
çok güzel bir değişim.
çok beğendim. Darısı başıma
bence ikisi de güzel hangisi 7 aylk minicik olan mı ?öyleyse bayaaaaa değişmişşşşş ama güzel bence.inş bende 7 ay sonra böle minicik burna sahip olurum şimdi şişşşşş kocaman geliyo bnaa
canim güzel olmuş.. ameliyati ne kadara oldun acaba ??
burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
Eki Görüntüle 950917 bu simdiki hali 1 yıl oldu
çok beğendim canım ,ne güzelde kalkmış öle=) benim burnuma çok benziyo inşallah bnmde öyle inikliği gideerr
Canim zamanla ucunun uzunlugu ve kalkikligi gidiyor mu? Benimki 1 ay oldu sanki fazla kalkik ve uzun gibi. Korkuyorum böyle kalcak diyeTeşekkür ederimmm ^_^ 2 günlük bi burun için söylediklerin çok normal canım zamanla nefes problemin düzelir merak etme.. hiç iyileşmeyeceğim diye bir şey yok mutlaka iyileşecek.. bende zamanında çok bekledim.. sabret hiç kafaya takma zaman çok çabuk geçiyor zaten, zamanla nasıl değiştiğini göreceksin :)
Canim zamanla ucunun uzunlugu ve kalkikligi gidiyor mu? Benimki 1 ay oldu sanki fazla kalkik ve uzun gibi. Korkuyorum böyle kalcak diye[/QUOT
merhaba cnm kesinlikle kalkıklık iniyo 3 aya kadar merak etme sabret bende ilk bir ay burnumu çok kalkık buldum ve şu an 4. ayımdayım artık inmesin diyorum ödemlerden kalkık duruyo ödemler inmeye başlayınca burun kendini salıyo ve yerçekimine karşıda iniyomuş..çok geçmiş olsun ... sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?