Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım çok güzel burnun :) bende 2 gün önce oldum nefes alamıyorum böyle senin gibi güzel olabilcekmiyim ya hiç iyileşmicem diye düşünüyorum

Teşekkür ederimmm ^_^ 2 günlük bi burun için söylediklerin çok normal canım zamanla nefes problemin düzelir merak etme.. hiç iyileşmeyeceğim diye bir şey yok mutlaka iyileşecek.. bende zamanında çok bekledim.. sabret hiç kafaya takma zaman çok çabuk geçiyor zaten, zamanla nasıl değiştiğini göreceksin :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 964768

kızlar bu da benim değişimim. burnumun bantları ve dikişleri daha bugün çıktı. 11 günlük ve henüz çok şiş. yüzümün şişlikleri de inmedi ama ben memnunum ve çok mutluyum isteyen herkes sorunsuz şekilde olup atlatır ve istediği burna kavuşur inşallah

Çok güzel canım :) benimd 2.günüm tamponum çıkmış olmasına rağmen nefes alamıyorum sen ne zaman tam nefes almaya başladın

çok güzel bir değişim.
çok beğendim. Darısı başıma

Çok güzel canım :) benimd 2.günüm tamponum çıkmış olmasına rağmen nefes alamıyorum sen ne zaman tam nefes almaya başladın

canım teşekkürler, ben henüz burnumdan çok çok az nefes alabiliyorum tamponlar 4. gün, atel 8. gün dikişler ve bantlar da 11. gün yani bugün alındı fakat ben hala ağzımdan nefes alabiliyorum dudaklarım hep kuruyor zamanla düzelecek sanırım :/

ne alaka bence cok hossun onceki resimlerini goremedim ama ben su halini cok begendim uzme kendini

Canim zamanla ucunun uzunlugu ve kalkikligi gidiyor mu? Benimki 1 ay oldu sanki fazla kalkik ve uzun gibi. Korkuyorum böyle kalcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…