How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 932895
Ve 18.günüm :) Nasilll olmusmuu kizlarr:)

agzim acik kaldi :53: sadece bir burun ameliyatiyla baska bir insan olmussun. o doktorun ellerinden opmek gerek. zaten guzel bi kizmissin ama ameliyatla bambaska olmussun ve inanilmaz dogal..

kizlar anasayfada gördüm konuyu bi girip bakayim dedim yarim saattir burdayim fotograflariniza bakiyorum. insani en cok degistiren operasyon kesinlikle burun estetigi buna cok net kanaat getirdim.

findik burunlariniza masallah diyorum hepiniz harika olmussunuz

ben de burun deliklerimin genisliginden sikayetciyim minik bi burnum var ama burun kanatlari biraz acik. bununla ilgili konu da acmistim ama cok net cevap alamadim. bu operasyonla ilgili bilgisi ve dr tavsiyesi verecek biri olursa cok sevinirim.

agzim acik kaldi :53: sadece bir burun ameliyatiyla baska bir insan olmussun. o doktorun ellerinden opmek gerek. zaten guzel bi kizmissin ama ameliyatla bambaska olmussun ve inanilmaz dogal..

kizlar anasayfada gördüm konuyu bi girip bakayim dedim yarim saattir burdayim fotograflariniza bakiyorum. insani en cok degistiren operasyon kesinlikle burun estetigi buna cok net kanaat getirdim.

ben de burun deliklerimin genisliginden sikayetciyim minik bi burnum var ama burun kanatlari biraz acik. bununla ilgili konu da acmistim ama cok net cevap alamadim. bu operasyonla ilgili bilgisi ve dr tavsiyesi verecek biri olursa cok sevinirim.

Cok begendim.gule gule kullan....

Bilgim yok ama yarın doktorumla randevum var, öğrendiklerimi yazarım buraya ;)

Muayeneye gittim, ilk 1 ay şiş olur 1 ayın sonuna doğru iner baya 2 3 aya daha çok iner ama tam şeklini alması 6ay 1 yıl dedi doktorum. Yani klasik cevap :). Masaj yaptı ama masaj dediğimiz şey bildiğin mıncıklama :). Benim dokunmaya korktuğum burnumu o kadar çok sıktı ki kızardı burnum ama onunla bile biraz inceldi. Her gün sabah akşam yaparsam bunu 15 er kere, daha çabuk iner şişi dedi. Mecburen acıya dayanıp yapıcam. Ameliyat ve sonrasında hiç acı çekmedim, ama masaj olayı birazcık acılı sanki :)

Arkadaslar ben dr. Hakan Yenice ye ameliyat olucam. Daha once ameliyat olmus arkadaslar varsa fotograf gorebilir miyim?tskler

superrr olmus valla
doktorun kimdir yaaaaaa:( artik resim istiyorumm ben

Ameliyat olmadan önce de seni görmüş ve çok beğenmiştim burnunu :) şimdi benm 13.günüm ama burnum şiş. ne zaman inmeye başlar acaba? incelsin istiyorum bi an önce

bayildim tek kelimeyle super olmusssss:( beni biraz cesaretlendirirmisin naci celige gittim ve yakupav sra ucuk fiyatlar istiyorlar okadar verebilecekmiyim bilmiyorummm :(( herkesede guvenemiyorumm

ya cok yapay durursa dogal olmazsa cirkinlesirsem die korkuyorum ifademi kaybetmekten korkuyorum:(
deneyimli dr olursa bisey olmaz.bakma burda mumya gibi olduguma.alcim cikip bandim takilirken 5 dk kadar burnuma bakma imkanim oldu.şok oldum agzim acik bu benmiyimm dedim.kendimi hic bu kadar alimli guvenli hissetmemistim.allahimmm dedim guzel olmak boyle biseymiymisss.eski burnum meger yuzume cok uyumsuzmus:))dr un sekreteri bile beni gorunce ameliyata karar verdi.korkma.usta bir ele birak gitsin kendini.....

deneyimli dr olursa bisey olmaz.bakma burda mumya gibi olduguma.alcim cikip bandim takilirken 5 dk kadar burnuma bakma imkanim oldu.şok oldum agzim acik bu benmiyimm dedim.kendimi hic bu kadar alimli guvenli hissetmemistim.allahimmm dedim guzel olmak boyle biseymiymisss.eski burnum meger yuzume cok uyumsuzmus:))dr un sekreteri bile beni gorunce ameliyata karar verdi.korkma.usta bir ele birak gitsin kendini.....

hangi doktora ameliyat oldun ögrenebilirmiyim:)

Nevsehirdeyim buranin devlet hastanesinde oldum.buraya gelme imkanin varsa kbb ali degirmenci

Back