How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yok canm bn doktoruma kavis istemiyorum demiştim ilk alci cikincada kavisli degildi ama bi arkadasimin cok kalkikti 3ay sonra indi güzel oldu

sağol canım yazdığın için kalkık olduğu için mi kısa görünüyor yandan bi bilgin var mı bi dudak burun mesafesi ne zaman düzelir

sağol canım yazdığın için kalkık olduğu için mi kısa görünüyor yandan bi bilgin var mı bi dudak burun mesafesi ne zaman düzelir[/QUOTEo kalkiklik yaniltmasin seni cok inio ilk alcin cikinca nasildi genelde ilk vikinca nasil sa ole oluo sonrası denilio bnm bugun 2ay oldu ama hala sis ve göze dogru olan kemiklerim cok sis

Tesekkurler riacim ameliyatimin 2.haftasi burnum oturmadi daha.benim yuzum uzun oldugu icin kalkiklik cok yakisti ama sen kendinde boyle bisey istemeyebilirsin.tamamen sana ve dr kalmis.

Tesekkurler riacim ameliyatimin 2.haftasi burnum oturmadi daha.benim yuzum uzun oldugu icin kalkiklik cok yakisti ama sen kendinde boyle bisey istemeyebilirsin.tamamen sana ve dr kalmis.

aynen canım haklısın

ben perşembe gününe randevu aldım görüşcem bakalım sen hastanede yattın mı bir gece falan

aynen canım haklısın

ben perşembe gününe randevu aldım görüşcem bakalım sen hastanede yattın mı bir gece falan
1 gece kaldim.o gunde ameliyat icin kacinci hasta olursan ol sabah 8 de yatcan.

mrb arkadaşlar bende ameliyat olcam bir doktorla görüştüm ve kafam çok karıştı benim burnum biraz geniş duruyor bu yüzdende yamuk duruyor önden bide delikleri çok eşitsiz bunu doktora söyledim delikleri eşitlensin daraltılsn istiyorum mümkün mü dedim iz kalır çok büyük ve o iz belli olcağı için fondotensiz çıkamazsın dışarı sürekli bu iz ne diye sorarlar açıklama yaparsın öyle bişey istediğini hiç bir doktora söyleme dedi delikler eşitlenir ama çok iz kalır değmez dedi çok üzüldüm ben burun ucumu hiç beğenmiyorum değişssin eşitlensin düz dursun istiyorum ama iz çok büyük olur diyince kafam karıştı napcamı bilmiyorum bu işlemleri yaptıran varsa ba cevap verebilirmi lütfen napcağımı bilmiyorum iz kalıyosada doktorun dediği gibi çok mu büyük yoksa hafif mi bilen yaptıran arkadaşlar yardım edin bana

EMRE İLHAN Revizyon.. 19.günüm ve revizyon olduğu için şişliklerim olabilir daha :) $1618546_10152171657612777_33339845_n.jpg $1011737_10152167671207777_1304579918_n.jpg

Back