- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
doktorunuzu söyleyin ne olur, bizi merakta bırakmayın :)
kusura bakmayın yeni gördüm yazdığınızı doktorum Can Kopal- İZMİR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunuzu söyleyin ne olur, bizi merakta bırakmayın :)
Harika olmuş! Doktorun kim acaba? Ben de revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum da.. :)
bayagi morarmis ilk asamada ama degmis son hali cok hos Morluklarin nekadar surede gecti?
İstanbul da önereceğiniz ameliyatını bildiğiniz bir doktor yok mu hepsi İzmir ve Ankara da mı
İstanbul da önereceğiniz ameliyatını bildiğiniz bir doktor yok mu hepsi İzmir ve Ankara da mı
Cok tesekkur ediyorum, guzel oldugunu duymak hani hafif sikintilara degdigini gormek cok hos gercekten:) doktorum Unal Sahin. Kendisi Ankara'da Onep'te. Oneririm :)
Canm ben anatomica kbb hastanesinde ergin er e ameliyat oldum cok memnunum resmlerime bakablrsn albumden tavsyr ederm :)
Kizlar bu da yine benim fotolarim ....1 hafta sonra 2 aylik burnusum!!!By DOC.DR TUGRUL MARALEki Görüntüle 967595 Eki Görüntüle 967596 Eki Görüntüle 967597
Eki Görüntüle 970114
Bu da benim before-after 'ım :) Ama daha 1 ay dolmadı, o nedenle alnım falan fazlasıyla şiş. Burun kökü hani alnıma bağlanan yeri daha çok inecekmiş :) Burun, çene dolgu ve gıdı liposuction ameliyatı oldum belirtiyim.
çok başarılı olmuş doktorunu terik etmeli yüzüne tam uyumlu canım
teşekkür ederm sanırım kilo aldım ondanda kaynaklanıyor olabilir burda görüyorum çoğunuzun resmlerini maşallah hepiniz ayrı güzelsniz şimdi dğer fotolarıma yorum yapan olmuş önceki halin daha güzelmş kske öle olmasaydn diye onunda etkisi oldu tabi birde ben zayen çok takıntılı biriiyim işin içindn cıkamyrm resmen bunalımdaym kendime bakmak zor geliyor
evet bebeyim yoksun ya ozledim seni o kadarda merak ediyorsunnn Oldu bitti maşlla
gerçekten çok güzel doğal olmuş rica etsem doktorunun ismini yazabilirmisin? Artık doktor araştırmaktan fenalık geldi bana
çoook tatlı olmuuusss :)
Çok güzel olmuş, maşallah
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?
super olmus..doktorun kim