• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bayagi morarmis ilk asamada ama degmis son hali cok hos Morluklarin nekadar surede gecti?

morluklar 12 saatten sonra yavas yavas oluşmaya başladı.doruk noktasına 33. saatte ulaştı.
45. saatten sonra net olarak 6 saatte kayboldu. hiç birşey kalmamacasına..
ben 63. saat sosyete pazarına gittim.dusumu aldım makyajımı yaptım gram morluk yoktu:)

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...li-quotburuncukquot-resimli.html#post32938427

bu linkte tum resimlerim var. mause ile uzerınde bekleyince saatleri yazıyor,ordan bakabilirsin.

ben Emre İlhan a revizyon ameliyatı oldum..daha 1 ay olmamasına rağmen çok memnunum..albümümden bakabilirsin görmek istersen;))

teşekkür ederm sanırım kilo aldım ondanda kaynaklanıyor olabilir burda görüyorum çoğunuzun resmlerini maşallah hepiniz ayrı güzelsniz şimdi dğer fotolarıma yorum yapan olmuş önceki halin daha güzelmş kske öle olmasaydn diye onunda etkisi oldu tabi birde ben zayen çok takıntılı biriiyim işin içindn cıkamyrm resmen bunalımdaym kendime bakmak zor geliyor

Ameliyat olmak üzereyim ve ben de aynı şeyden korkuyorum :(

Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?

Revizyon yapmak zorunda kalmam umarım. Ondan çok korkuyorum.

Back