Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa cok dogal ve guzel gorunuyorsun doktorun kimdi nekadara yaptirdin
Canim zamanla ucunun uzunlugu ve kalkikligi gidiyor mu? Benimki 1 ay oldu sanki fazla kalkik ve uzun gibi. Korkuyorum böyle kalcak diye
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Neyden korkiysinnnnnn kizzz hele de bakim bie.[/QUOTE
melis acaba burnun bu denli kalkık olmasını sen mi istedin yada dr un daha önce bilgi vermiş miydi.
neden çünkü ben haftaya ameliyat olucam. düz burun istiyorum. kalkık olmasın dedim. senin burnun ucu zaten kalkık dedi. böyle bi sonuç benim yüzüme yakışmaz b
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Mükemellll olmussun bende bu yaz ameliyat olmak istiyorum boğaz içini düşünüyorum inşallah hayırlısı olur
Eki Görüntüle 970114
Bu da benim before-after 'ım :) Ama daha 1 ay dolmadı, o nedenle alnım falan fazlasıyla şiş. Burun kökü hani alnıma bağlanan yeri daha çok inecekmiş :) Burun, çene dolgu ve gıdı liposuction ameliyatı oldum belirtiyim.
Kim di doktorun çok güzel olmuş