- 25 Aralık 2012
- 122
- 16
- 323
Eki Görüntüle 929980 Eki Görüntüle 929980 2 haftalık burnum arkadaslar:)
sizin burnunuz da yüzünüze çok yakışmış. zaten küçükmüş gördüğüm kadarıyla, şekli ile sıkıntınız varmış sanırım, çok güzel olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 929980 Eki Görüntüle 929980 2 haftalık burnum arkadaslar:)
Çok teşekkür ederim.. :)
sizin burnunuz çok güzel olmuş gerçekten. böyle sonuçları gördükçe korkum azalıyor, çok hoş olmuş.
Evet küçüktü burnum problemim burun ucuyla ilgiliydi :)
burnunuz çok güzel olmuş çok doğal duruyor. ben de 15 gün sonra ameliyat oluyorum. çok çekincelerim var ama kararlıyım iyi olur inşallah.
Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!
Fotoğraf göremedim ben Esra'cım kaldırdın mı ?
Bayildimmmm cok guzel olmus burnununuz darisi basima insallh saglikla kullanmanizi diliyorumm
Cook gzl olmus doktorunuz kimdi acaba? Merak ettim cok begendim.
Tesekkur ederim gormezsiniz diye tekrar yaziyorum doktorumm can kopalharika olmuş doktorunuz kim öğrenebilirmiym
Benin ekleseniz bir sakincaai olurmu...bende üc haftaya can kopala ameleyat olacagim.almanyadan gelecegim sirf onun icin.Tesekkur ederim gormezsiniz diye tekrar yaziyorum doktorumm can kopal
Benin ekleseniz bir sakincaai olurmu...bende üc haftaya can kopala ameleyat olacagim.almanyadan gelecegim sirf onun icin.
harika olmuş doktorunuz kim öğrenebilirmiym