• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 882391

50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.

Harika olmus cok sirin insallah benimki de boyle guzel olur:)

Sitedeki resimlere bktıktan sonra farkettim burun insanın herseyini degistiriyor paylasan cogu kiside inanılmaz bir guzellesme var insallah hepimizin burnu cok guzel olur korkum azaldı

Cuma gunu dr ergin er e ameliyat olucam kizlar cok korkuyorm ve heycanliyim ameliyattan snra resmleri koyucam insallah :)

Rica ederim canım, tabi ki istemediğin noktaları mutlaka belirt doktoruna ki sonucunda şok olacağın istemediğin bir görüntü ile karşılaşmayasın..
Ayrıca çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, daha güzelleri senin olsun.. ameliyattan sonra sende fotoğraf yüklersin umarım :)

Önerilerini dikkate alıcam.Çok teşekkür edrim tabiki yüklerim.Kendine çok iyi bak :)

Uzun zamandır buraları takip ediyor ve bilgi, fikir, cesaret falan almaya çalışıyorum ama bir türlü beklediğim cesaret gelmiyor ve erteleyip duruyorum:( Aslında burnumda öyle çok bariz bir şekil bozukluğu yok hatta üst kemiğim oldukça dik ve düzgün ama benim sıkıntım sadece ucundaki kıkırdak. Büyük ve burnumu çok uzun gösteriyor. Patlıcan gibi ve etli. Küçüklüğümden beri ne zaman aynaya baksam ne zaman fotoğraf çekilsem ilk gördüğüm şey burnum oldu:( Fındık gibi minicik bir burun istemiyorum. Kendi burnumun biraz daha küçüğünü istiyorum sadece. Doktor olarak Barış Çakır'ı düşündüm ama dedim ya çok kararsızım ve korkuyorum:.((

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

Canım merhaba bişey sormak istiyorum. Aynı sorundan muzdaribiz sanırım, ben de şeklinden memnun kalmadım yani beklentimi karşılayacak bir burun oldugunu düşünmediğim için revizyon düşünüyorum fakat 4. ayımdayım henüz :( Aynı doktora revüzyon olacakmıssun büyük cesaret peki ücret alacak mı tekrar???

Doktor Docent Tugrul Maralin isi)) $PhotoGrid_1389260197306.jpg
1 ay gecti ....sisik biraz hala....bence guzel yapti....)sizce??

$PhotoGrid_1389136195998.jpg Full tuning))))):1:Doktor Docent Tugrul Maral her seyi yapti))
hafif dudaklar burnum ve meme)):17:
Sac ama onun degil)))))))baskasi boyadi)))))))))):1::1:

Çok başarılı olmuş beğendim ben.. ayrıca saçlarının son halide daha güzel.. sarıdan daha çok yakışmış koyu renk, güle güle kullan :)

Tessekkur ederim canim))
Hayatimda ilk kez koyu rengliyim))hep sariydim))biktiiiim)))
Herkez begendi)!!keske once deneseydim koyu rengi):21:

Selam Kizlar
hepiniZin burnu ayrı güzel olmuş ben Almanya'dan Esra yıllardır burnumu yaptırmak istiyorum 25 yaşına girdim be yavaş yavaş gerçekten karar vermek zorundayım. Problemim aynı çocuğunuzun gibi doktor konusunda emin olamam.. Çevremdeki cogu kişi yaptırdı ama 98% eskisinden kötü çoğu mutlu değil :// sayfaya yeni üye oldugum için fazla araştıramadım ya Almanya da yada istanbulda bir doktor arıyorum burnumun resminide yüklüyorum ve tavsiyeleriniZi bekliyorum :)) sevgiler
http://www.imgbox.de/show/img/2Rq4RO8R01.jpg

Back