• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar kendime göre fikrimi paylaşmak istiyorum. lütfen alınanlar olursa da özür..
Ama burada tüm fotograflara baktım.. %80 i gerçekten çok kötü, ama altlarına hep "aa çok güzel, süper olmuş, çok beğendim " gibi klişeler yazılmış.. bu burunların çoğunun estetik olduğı 500 metreden belli oluyor. o kadar kavisli yapılanlar var ki, sanki takma burun gibi ya da pinokyo gibi duruyor. Ucunu çok kaldıran bazılarınınki ise "domuz burnu" gibi görünüyor. bazılarının burun kanatlar yokolmuş, soba borusu gibi duruyor.. Bi çok arkadaşınız size "Aaa çok güzel olmuş ! " diyorsa: ya sizi kıskandığından "ohh çok kötü olmuş , aman düzeltmesin böyle rezil kalsın" dediğinden, ya gözleri bozuk, ya da çok zevksizler.. yani demek istediğim , herkesin burnu 120 derece kalkık olacak diye bi kural yok, bu takıntı yapılmasın..lütfen yüzünüze yakışan burnu, doğal görüntüyle yaptırın :)

Dost acı söyler :)

İnsanlar burunlarını şeklen düzeltince kavisin azlığını çokluğunu pek önemsemiyor. Mutlu oluyorlar..

Evet evet oldu canım.. kemerli bir burnun var seninde.. şimdi çevrendeki insanlar kime ameliyat oldu ki öyle %98 çok büyük bir oran nasıl memnun kalmazlar şaşırdım valla.. buradaki arkadaşlarımdan da memnun kalan oran %80-90 falandır heralde.. mutlu olan çok arkadaş tanıdım bende dahil buna.. neyse Almanya daki doktorları bilmiyorum tabi ki ama İstanbul'da başarılı bi çok doktor var.. Muhammed Dillber, Emre İlhan, Fatih Dağdelen, Hasan Fındık, Barış Çakır vs vs.. yaptığı burunlara bi bak bakalım araştır biraz bunları umarım istediğin gibi bir buruna kavuşursun :)

Sagol canim sanirim bu Yil yaptiricam biraz daha bi arastirayim cok tesekkür ederim sonucu muhakkak burada yine paylasirim :D herkese Sevgiler

Bende 7 Ocak'ta ameliyat oldum :) Dün tamponlar çıktı dikişler alındı ve alçım değişti :46: Doktoruma alçım ne zaman çıkar diye sorduğumda aldığım cevap tamamen bir şok oldu benim için :50: Doktorum ameliyat günü sonrası 21 gün dedi :53: yani daha 13 günüm var :42: Meraktan ölcemm :44::44:

burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa

canım önceki halin de çok güzelmiş,şu anda da çekicisin bence sen alışamadın herhalde ben de aynı durumdayım.Benim önceki burnun çok büyüktü,şu an küçüldü ama ben alışamadım herkes beğense de ben yadırgadım ve mutsuzum.

Benim cektigimi siz cekmeyin lütfen, size birazdan dahada ayrintili yazicam

Back