Eki Görüntüle 932895
Ve 18.günüm :) Nasilll olmusmuu kizlarr:)
Guzelmissn daha bi guzel olmussun canimm 😄
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 932895
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Arkadaşlar kendime göre fikrimi paylaşmak istiyorum. lütfen alınanlar olursa da özür..
Ama burada tüm fotograflara baktım.. %80 i gerçekten çok kötü, ama altlarına hep "aa çok güzel, süper olmuş, çok beğendim " gibi klişeler yazılmış.. bu burunların çoğunun estetik olduğı 500 metreden belli oluyor. o kadar kavisli yapılanlar var ki, sanki takma burun gibi ya da pinokyo gibi duruyor. Ucunu çok kaldıran bazılarınınki ise "domuz burnu" gibi görünüyor. bazılarının burun kanatlar yokolmuş, soba borusu gibi duruyor.. Bi çok arkadaşınız size "Aaa çok güzel olmuş ! " diyorsa: ya sizi kıskandığından "ohh çok kötü olmuş , aman düzeltmesin böyle rezil kalsın" dediğinden, ya gözleri bozuk, ya da çok zevksizler.. yani demek istediğim , herkesin burnu 120 derece kalkık olacak diye bi kural yok, bu takıntı yapılmasın..lütfen yüzünüze yakışan burnu, doğal görüntüyle yaptırın :)
Dost acı söyler :)
Canım çok yakışmış. :)
tam benim istediğim burun olmuş bence çok güzel ben ameliyat olalı 47 gün oldu şu anda sizin ilk resminize benziyor zamanla değişir diyorlar ama bilmiyorum hiç öyle gibi durmuyor ne kadar zamanda öyle değişti acaba?
Guzelmissn daha bi guzel olmussun canimm 😄
Eki Görüntüle 932895
Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!
![]()
Eki Görüntüle 932895
Evet evet oldu canım.. kemerli bir burnun var seninde.. şimdi çevrendeki insanlar kime ameliyat oldu ki öyle %98 çok büyük bir oran nasıl memnun kalmazlar şaşırdım valla.. buradaki arkadaşlarımdan da memnun kalan oran %80-90 falandır heralde.. mutlu olan çok arkadaş tanıdım bende dahil buna.. neyse Almanya daki doktorları bilmiyorum tabi ki ama İstanbul'da başarılı bi çok doktor var.. Muhammed Dillber, Emre İlhan, Fatih Dağdelen, Hasan Fındık, Barış Çakır vs vs.. yaptığı burunlara bi bak bakalım araştır biraz bunları umarım istediğin gibi bir buruna kavuşursun :)
harika olmuşsun ben çok beğendim :)
Sagol canim sanirim bu Yil yaptiricam biraz daha bi arastirayim cok tesekkür ederim sonucu muhakkak burada yine paylasirimherkese Sevgiler
Can Bey ilgili midir acaba?
burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
işte degisim budur bu işin uzmanıda muhammet dilberdir gerisi fos![]()