Doktor Docent Tugrul Maralin isi))Eki Görüntüle 928887
1 ay gecti ....sisik biraz hala....bence guzel yapti....)sizce??
en çok sizinkini begendim çok dogal olmuş.ne kadara yaptırdınızz? şekline doktorunuzmu karar verdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor Docent Tugrul Maralin isi))Eki Görüntüle 928887
1 ay gecti ....sisik biraz hala....bence guzel yapti....)sizce??
Gidince gorursunuz can bey cok yogun..ama odasina girdiginiz anda sadece sizinle ilgilenir aceleye getirmez aklindaki her soruyo rahatca sorabilirsin
canımmmm yarına randevu aldımm,çok heyecanlıyım senin resmini ve bikaç resim götürücem
oo süper hadi bakalım güzel haberlerını beklıyorum..amelıyatı hemen mı düşünuyosun?
sınavlarımın açıklanmasını beklicem geçmişsem,2 hafta sonra falan yaptırırım,yoksa bütleri beklicem:)
randevuyu haftaya alcaktım da boş günü yokmuş ondan yarına aldım canımm
en çok sizinkini begendim çok dogal olmuş.ne kadara yaptırdınızz? şekline doktorunuzmu karar verdi ?
ESRALORİN fatih dağdelen e yaptırmışsın harika olmuş
ne kadar ödedin sorabilir miyim?
ayrıca harika olmuş....
Arkadaşlar ben de ameliyat olma niyetindeyim.yiğit bey ile görüştüm yarın da bt yi götüreceğim.
telefonumda bir program var ordan istediğim burun şeklini yaptım.öncesi ve sonrasını yükledim.fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
Eki Görüntüle 908867 Eki Görüntüle 908868
Harika olmus cok sirin insallah benimki de boyle guzel olur:)