Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ameliyat olalı 42 ün falan oluyor ama ben hala mutsuzum az önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarda bulunduğu için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sıtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz dedi
Arkadaşım bende uzun zamandır zühtü beye ameliyat olan birilerini arıyordum. Ankara'da değilim ama ameliyat için gelmeyi düşünüyorum. Herkesin ameliyat öncesi soruları endişeleri olduğu gibi benimde var... Sizden de bilgi alma ve fotoğrafınızı görmem mümkün mü?selamm ameliyatını oldun sanırım ben de Zühtü beye kapalı ameliyat olmayı düşünüorum seninki de mi kapalıydı bir de resimlerini görme şansım var mı memnun musun?
Arkadaşlar ben de ameliyat olma niyetindeyim.yiğit bey ile görüştüm yarın da bt yi götüreceğim.
telefonumda bir program var ordan istediğim burun şeklini yaptım.öncesi ve sonrasını yükledim.fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
Eki Görüntüle 908867 Eki Görüntüle 908868
canm programn ismi nedir acaba bende yapmak istiyorumda :) harika olmş
Orkide merhaba, ben de 3. kez ameliyat oldum, ilk 2 ameliyatta da düzeltilemeyen eğrilik düzeldi çok şükür. Öncesinde görüştüğüm doktorlar (İstanbuldaki ünlü isimlerden biri de dahil) aks eğriliğinin %100 düzelmeyeceğini söylemişti. İlk 2 doktor da yüzümün simetrik olmadığını, bu yüzden o eğri burunla idare etmem gerektiğini söylemişti. Sol taraftan hiç nefes alamıyordum. Çok çaresiz sandım kendimi ama sonra 3. ameliyatımı yapan doktorla tanıştım, kendisi Ankarada revizyon ameliyatlarında isim yapmış önemli bir doktor, sağolsun umutsuzca ona gittiğimde bakar bakmaz bu burunla nefes alamazsın, ben ne burunlar düzelttim seninkinde hiç bişey yok dedi. O kadar sevindim ki nihayet burun maceramın sonuna geliyorum sandım. 1 ay önce ameliyat oldum, kemik ortaya alındı, nefesim açıldı, sürekli akıp duran burnum artık akmıyor ama ben hayatımın en büyük depresyonunu yaşıyorum şu an. Çünkü sadece eğikliğinin giderilmesini istemeliydim. Bununla birlikte delikler küçültüldü, kavis verildi, burnum oldukça küçüldü. Bana ait hissetmediğim bir burun çıktı ortaya, içi daraldığı için kulak çöpü kullanmadan temizleyemiyorum bile. Herkes küçük burnu olsun ister ama ben yüzüme hiç yakıştıramıyorum, avrupai hatlarım olsa yüzümde belki yakışcak dicem ama öyle hissetmiyorum. Sonuç olarak çok mutsuzum eski doğal halini çok arıyorum şu an. 4. ameliyata hiç enerjim yok, zaten 1 yıldan önce ameliyat olma şansı yok. Çok çaresiz hissediyorum. Doktorumu suçlamıyorum, çoğu doktorun yapamayacağı şeyi yaptı sağlığıma kavuştum en azından ama görüntü olarak hiç içime sinmiyor aynaya bakamıyorum. Küçük burnu büyütmek en zor ameliyat sanırım. Demem o ki sen hiç canını sıkma eğrilik gerçekten düzeltilir, sadece yeni ameliyat olduğun için biraz sabretmelisin. Hem de sana yardımcı olabilecek doktoru bulmuşsun ona güvenebilirsin bence.
Neden dolayı begenmedınız , sıkıntınızı ogrenmemız mümkünmü? Bırde doktorunuzun adını ? Teşekkürler
evet hangi program olduğunu yazabilirsen herkes çok sevinecek :) teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar kendime göre fikrimi paylaşmak istiyorum. lütfen alınanlar olursa da özür..
Ama burada tüm fotograflara baktım.. %80 i gerçekten çok kötü, ama altlarına hep "aa çok güzel, süper olmuş, çok beğendim " gibi klişeler yazılmış.. bu burunların çoğunun estetik olduğı 500 metreden belli oluyor. o kadar kavisli yapılanlar var ki, sanki takma burun gibi ya da pinokyo gibi duruyor. Ucunu çok kaldıran bazılarınınki ise "domuz burnu" gibi görünüyor. bazılarının burun kanatlar yokolmuş, soba borusu gibi duruyor.. Bi çok arkadaşınız size "Aaa çok güzel olmuş ! " diyorsa: ya sizi kıskandığından "ohh çok kötü olmuş , aman düzeltmesin böyle rezil kalsın" dediğinden, ya gözleri bozuk, ya da çok zevksizler.. yani demek istediğim , herkesin burnu 120 derece kalkık olacak diye bi kural yok, bu takıntı yapılmasın..lütfen yüzünüze yakışan burnu, doğal görüntüyle yaptırın :)
Dost acı söyler :)
Eki Görüntüle 922507 Eki Görüntüle 922513
Merhaba Bu da benim ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarım :)
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. ben burnunu beğendim özellikle önden bakınca eskisine göre çok güzel olmuş. Kıkırdak eklendi mi? sanki önceki halinde burun sırtı çökük gibi duruyor?
Sadece doktor seciminde d tam bi karara varmam gerkiyor:)
Bende kendime programdan bir burun yaptım :)) tabi şimdi sıra onu yapabilicek bi doktor bulmakta :/ işte en zor kısmı da bu