Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimmmm
Bu arada en çok EsraLorin'in burnunu beğendim. Güle güle kullan çok güzel olmuş gerçekten :)
esracım doktorun kimdi ve nerede?
Eki Görüntüle 882391
50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.
canim güzel olmuş.. ameliyati ne kadara oldun acaba ??
burnumda sağlık açısından çok problem yoktu o yüzden tahlilleride katarsak 3 bin falan oldu canım.burundaki sorunlara göre fiyat veriyo ablam mesela 4 sene önce olmasına rağmen 3.750 ye olmuştu.Fakat başarılı bi doktor ve birçok doktordan daha uygun bi fiyata veriyo.
anladim canim. benimde erkek arkadasimin bi tanidigi osman beye ameliyat olmus oda 3500'e[/QUTE]
Demek ki ortalama o civarda yani sanırım en fazla 1000 lira gbi oynama olur 3-4 bin arası bi fiyatı olmalı.Canım eğer sen ameliyat olmaya karar verdiysen tavsiyem tasarım yapan doktorları tercih etmen.ben doktorumla birlikte yaptım yani yanında istediğim yere müdahele etme şansım oldu ki zaten sen başta ne istediğini anlatınca tasarımda ona göre bi burun yapıyo.en azından doktorun sana nasıl bi şey yapmak istediğini anlıyosun.bi kaç doktorla konus umarım içine sinen biri olur ve sonucundan memnun kalırsın.
anladim canim. benimde erkek arkadasimin bi tanidigi osman beye ameliyat olmus oda 3500'e
Demek ki ortalama o civarda yani sanırım en fazla 1000 lira gbi oynama olur 3-4 bin arası bi fiyatı olmalı.Canım eğer sen ameliyat olmaya karar verdiysen tavsiyem tasarım yapan doktorları tercih etmen.ben doktorumla birlikte yaptım yani yanında istediğim yere müdahele etme şansım oldu ki zaten sen başta ne istediğini anlatınca tasarımda ona göre bi burun yapıyo.en azından doktorun sana nasıl bi şey yapmak istediğini anlıyosun.bi kaç doktorla konus umarım içine sinen biri olur ve sonucundan memnun kalırsın.
cennetcım merhaba acaba ne kadara olmamk ıstoyorsun neden ankarada devlet hastanesını tercıh etmıyosun bende ankaradayımda yenı dusunuyorum olmayı ama devlet hastanesınde olmayı ıstıyorum butcem yok yanı okadar param yok malesefe ama guzel bır burnum olsun ıstıyorum umarım olur senınde benımde yuzumuz guler artık rahatca kahkaha atarız :) yanı en son ne kadar verırsın dr bıde benıde bılgılendır olurmus enı takıp edıyorum sureklı cennetcım :)allahım hayırlı bır bururn versın bıze ömürlük olsun inş
Eki Görüntüle 882391
50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.
canim şuan 2500 biriktirdim. cebeci tip'tan zeki can hocayla gorustum içime sindi açikcasi şuan yurtdışında, gelince tekrar gidip daha ayrintili görüşcem bakalim. birde demetevler onkoloji hastanesinde hakan uzun diye doktor varmis 6 aralik icin randevu aldim kendisiyle görüşcem o neler söyliycek. inşallah istedigimiz burunlara kavuşuruz :)
onkolojı bana cok yakın umarım memnun kalırsın burnundan da bende onkolojıye olurum hadı hayırlısı benım 2500 de yok ben anca 1500 verebılrıım baska param yok ıns hakkımızda hayırlı uygun bır dr buluruz canım :)amiiin.
canim bende onkolojiye cok yakinim. onkolojideki doktorda 2000 yapiyomus.
canim ben senin burnunu biliyorum ve çokta güzel duruyor ! muhteşem hatta sana o kadar çok yakismis ki kafana takma bence biraz daha zaman gecsin bakalim inecektir iyice sisleri. arkadasinda kiskançlik mi yapmis ne anlamadim ki gayette çekicisinburnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
iyiyöiş bır görus bakalım cennetcım olmadı bızde orda yaparız