burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
burnumu yaptırdıktan sonra yüzümden nefret etmeye başladım önceden daha ince bir yüzüm vardı şimdi öyle değil 3 ay oldu alışamıyorum bilmiyorum sanırım bu durum kalıcı. ameliyat olmadn önceki fotoma bir bakın bide şimdi albümlerde var. arkadaşım dediki hiç bi çekiciliğin kalmadı bu da daha cok canımı sıkmaya başladı. Sizdede böyle oldumu bu durum kalıcı mı geçici mi kafayı yicem yoksa
bence arkadaşın sana duyduğu kıskançlıktan çatlıyor senin mi çekiciliğin kalmamış fotolarda bizim gördüğümüz esmer bomba kim o zaman ?
sen kendini nasıl görüyorsun bilmem ama bence çok güzelsin burnun çok güzel olmuş sana çok yakışmış
teşekkür ederm sanırım kilo aldım ondanda kaynaklanıyor olabilir burda görüyorum çoğunuzun resmlerini maşallah hepiniz ayrı güzelsniz şimdi dğer fotolarıma yorum yapan olmuş önceki halin daha güzelmş kske öle olmasaydn diye onunda etkisi oldu tabi birde ben zayen çok takıntılı biriiyim işin içindn cıkamyrm resmen bunalımdaym kendime bakmak zor geliyor
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Burnun enfess olmuş bayıldımm ya maşallah. Bende yaptırmak istiyorum yorumlarına ve fotoğraflarına bakınca tek içime sinen Fatih hoca oldu. Ama fiyatı çok fazla geldi üniversite öğrencisiyim haliyle :) çok yakıştırdım burnunu İnşallah bende yaptırıcam sorunsuz kullan inşallah :)
Cook tesekkur ederim :)burnunuz harika olmuş ben çok beğendim yaa hayırlı olsun:))
Zühtü Demir bayındır hastanesinde 5750 TL ye, Akay Hast. de 5000 TL ye yapıyomuş cnm, nakitte ya da tek çekimde %10 indirim yapıyolarmış, bende eylüle girmeden olucam inş, Akay hastanesinde olucam, tek çekim yapıcaz ödemeyi bi de 1 gece yatış var hastahane paketlerinde biz yatış yapmıycaz gece .4250 Tl oldu böylece,250 TL de hastaneye yatmayınca babamın cebine kalcak:), umarım karar vermende yardımcı olur:)
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Burnun enfess olmuş bayıldımm ya maşallah. Bende yaptırmak istiyorum yorumlarına ve fotoğraflarına bakınca tek içime sinen Fatih hoca oldu. Ama fiyatı çok fazla geldi üniversite öğrencisiyim haliyle :) çok yakıştırdım burnunu İnşallah bende yaptırıcam sorunsuz kullan inşallah :)
mükemmel olmuş gerçekten
Çok güzel olmuşş
Teşekkür ederim canım.. evet fiyat biraz fazla malesef.. :/ herşey dilediğin gibi olsun :)
Fotoyu nasıl yüklüoruz ben de burnumu yüklicem yorumlarınızı istiormRevizyon nedir acaba
Kızlar ben amelliyat olalı 10 gün oldu morluklarım hala çok fazla göz kpağım ve altında burnum çok şişmedi yanlız sağ tarafı şiş sol tarafı değil yamuk gibi duruyor düzelir mi bu durum morelim çok bozuk 1 hafta işinde işe dönücem morluklar geçmk bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?