Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnun çok hoş görünüyor doktorunun ismi nedir?
ben çok beğendim..maşallah
yok cnm. hala bakınıyorum. okulum var zaten suan. ahmet ışıkdemirle görüşücem birde
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
[/QUOTE][/ATTACH]Eki Görüntüle 861785 . 20 gunluk daha
oncesi.sonrası
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
bi burun ınsanı bu kadar mı degıstırır yaaaaa..süper bıse olmuşsun ama sen..
Mükemmel,sanırım burda ameliyat olacaklara en güzel tavsiye ve görüntüleri siz vermişsiniz,teşekkür ederiz ayrıca burnunuz çok güzel olmuş,hangi hastanede ameliyat olduğunuzu söyleyebilir misiniz acaba ve burnunuz en son halini ne kadar zamanda aldı morluklar ne zaman geçti bunları da paylaşırsanız çok minnettar olurum gerçekten :)
merhaba .tabiki anlatırım ne demek . resimlerin üzerinde mause ile beklerseniz hangi güne ait oldukları yazıyor.nişantaşı hastanesinde oldu ameliyatım. çok güzel ve ilgiliydi hastane.
süreç ise şu şekilde ilerledi : ilk 24 saat hiç morluk yoktu. sonra yavas yavas morarmaya şişmeye başladı ve en dramatik haline ( hiç acı ağrı yok , sürekli yeni tipime gülüyordum, çünkü kamyon çarpmış gibi duruyordu) 30-40 saat arasında ulaştı. 4. saat kayboldu gibiydi. birdenbire yok oldu.50-60 saat arası çok şaşkındım . nasıl yok oldular diye:). 70 saat doldugunda bant olmasa kimse anlamazdı ameliyat olduğumu.burnum son halini 4. yada 5. gün almıştı. en son resim 8 günlük hali.
yüzünüze o kadar cok yakısmıs ki anlatamam
senin burnun ne kadar güzel olmuş yapılanlar arasında beğenmediğimde oldu ama seninki gercekten müthiş doktorun nerde suan biliyomusun canım