• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok başarılı çoook...zaten ufacık yüzün varmış ama burun bozuyomuş güzelim..ama yeni burnunu çok çok beğendim..güle güle kullan...yüzün gözün açılmış,güzelliğin çıkmış vallahi...bide ben şuna dikkat ediyorum burun böyle güzel yapılınca gözler daha belirginleşiyor,güzel görünüyor...çok yeni ve şişlikler olsa bile bu çok belirgin.hadi gözün aydın olsun:)

Mükemmel,sanırım burda ameliyat olacaklara en güzel tavsiye ve görüntüleri siz vermişsiniz,teşekkür ederiz ayrıca burnunuz çok güzel olmuş,hangi hastanede ameliyat olduğunuzu söyleyebilir misiniz acaba ve burnunuz en son halini ne kadar zamanda aldı morluklar ne zaman geçti bunları da paylaşırsanız çok minnettar olurum gerçekten :)

size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196

bence ikisi de güzel hangisi 7 aylk minicik olan mı ?öyleyse bayaaaaa değişmişşşşş ama güzel bence.inş bende 7 ay sonra böle minicik burna sahip olurum şimdi şişşşşş kocaman geliyo bnaa

Mükemmel,sanırım burda ameliyat olacaklara en güzel tavsiye ve görüntüleri siz vermişsiniz,teşekkür ederiz ayrıca burnunuz çok güzel olmuş,hangi hastanede ameliyat olduğunuzu söyleyebilir misiniz acaba ve burnunuz en son halini ne kadar zamanda aldı morluklar ne zaman geçti bunları da paylaşırsanız çok minnettar olurum gerçekten :)

merhaba .tabiki anlatırım ne demek . resimlerin üzerinde mause ile beklerseniz hangi güne ait oldukları yazıyor.nişantaşı hastanesinde oldu ameliyatım. çok güzel ve ilgiliydi hastane.
süreç ise şu şekilde ilerledi : ilk 24 saat hiç morluk yoktu. sonra yavas yavas morarmaya şişmeye başladı ve en dramatik haline ( hiç acı ağrı yok , sürekli yeni tipime gülüyordum, çünkü kamyon çarpmış gibi duruyordu) 30-40 saat arasında ulaştı. 4. saat kayboldu gibiydi. birdenbire yok oldu.50-60 saat arası çok şaşkındım . nasıl yok oldular diye:). 70 saat doldugunda bant olmasa kimse anlamazdı ameliyat olduğumu.burnum son halini 4. yada 5. gün almıştı. en son resim 8 günlük hali.

merhaba .tabiki anlatırım ne demek . resimlerin üzerinde mause ile beklerseniz hangi güne ait oldukları yazıyor.nişantaşı hastanesinde oldu ameliyatım. çok güzel ve ilgiliydi hastane.
süreç ise şu şekilde ilerledi : ilk 24 saat hiç morluk yoktu. sonra yavas yavas morarmaya şişmeye başladı ve en dramatik haline ( hiç acı ağrı yok , sürekli yeni tipime gülüyordum, çünkü kamyon çarpmış gibi duruyordu) 30-40 saat arasında ulaştı. 4. saat kayboldu gibiydi. birdenbire yok oldu.50-60 saat arası çok şaşkındım . nasıl yok oldular diye:). 70 saat doldugunda bant olmasa kimse anlamazdı ameliyat olduğumu.burnum son halini 4. yada 5. gün almıştı. en son resim 8 günlük hali.

süper gerçekten maşallah diyelim :) teşekkür ederim cevapladığınız için :16:

Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin gerçekten,

herkesin doktorunu, resimlerini vs. görebiliyoruz.

Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa harika olur.

senin burnun ne kadar güzel olmuş yapılanlar arasında beğenmediğimde oldu ama seninki gercekten müthiş doktorun nerde suan biliyomusun canım

Çok teşekkür ederim canım..beğenmen sevindim.. doktor'umun bağdat caddesinde muayenesi vardı ama değiştimi yeri hiç bi bilgim yok.. google'dan fatih dağdelen yazıp kendi web sitesine bakabilirsin orada iletişim bilgileri vardır (:

Back