• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Meraba arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş benim gibi ameliyat olmayı düşünenler için hele harika inşallah bende güzel bir burna sahip olurum nefes alma problemim var iyi bir KBB Dr arayışındayım hem bu sıkıntımdan kurtulmak hemde güzel bir burna sahip olmak istiyorum inşallahhhh

canım eğer 6000 - 7000 butcen varsa ben sana muhammet beyi tavsiye edebilirim hem kbb hemde yaptığı burunları cok doğal buluyorum ben onun sayfasına bir bak istersen benim param olsa hemen ona olurum baştan sona okudum onun sayfasını bir araştırma yap derim

Merhabalar arkadaşlar :3: ben burun estetiği olmaya karar verdim fakat doktor seçiminde çok kararsızım yani İstanbul'da bana önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirm :9: bir de ne kadar sürede geçer morluklar onu çok merak ediyorum çünkü ameliyat olursam sömestr tatilinde olucam yani 2 haftada geçer mi okula dönebilir miyim ? Yardımcı olun bana lütfen!!!! :5:

Eklentiler

• $1395136_10202714793977769_276585455_n.jpg
    $1395136_10202714793977769_276585455_n.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 182
çok şaşırdım ben hiç sorun göremiyorum ve çok doğal duruyor bence oynama canım ya inan bana üstünde çıkan ufak bir kemik senin güzelliğini bozmaz bence daha bile doğal durmasını sağlar ama herşeyden önemlisi senin kendini beğenmen kafana taktıysan yaptır :))

sorunlu durmuyor burun.bence gayet iyi

$DSC00558.jpg $2013-11-24 22.52.49.jpg

fotoğraflar çok net değil idare edin arkadaşlar,birde sonrası fotoğrafım da burnum ameliyat olalı 10 günümdeyim daha çok yeni yani şişlikler var biraz:34:

Arkadaşlar bugun ameliyat sonrası 10. günüm ve eski burnumdan da büyük duruyor. Sizde de 10. gün çok şiş miydi,10. günden sonra çok fark oldu mu yoksa burnum baya büyük mü olmuş anlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• $fotoğraf 2.jpg
    $fotoğraf 2.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 245
  • $fotoğraf 3.jpg
    $fotoğraf 3.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 244
Arkadaşlar bugun ameliyat sonrası 10. günüm ve eski burnumdan da büyük duruyor. Sizde de 10. gün çok şiş miydi,10. günden sonra çok fark oldu mu yoksa burnum baya büyük mü olmuş anlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

burnun şiş olduğu çok belli oluyor.panik yapmayın bence.

Back