Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar Adana da Dr Faruk Akmanlar hakkında bilgisi olan var mı?
1 ay sonra ona burnumu yaptıracam ama herkes gibi tabiki bende korkuyorum.

Ben aslında hiç başkalarının lafına baakan bi insan değilim ama kendimde beğenmediğim için başkalarının laflarıda içime oturuyo. Takmıyomus gibi yapıyorum ama ne kadar olsada takıyorum.suan staj yapıyorum bende biriktiriyorum parayı ailemde ekler biraz ama en fazla ne kadar olabilir ki ? Muhammed dilber emre ilhan çok uçuk fiyatlar söylüyolar o kadarını biriktirebileceğimi sanmıyorum. Okumasam çoktan biriktirdim ama okurken olmuyo

yazdıklarının hepsine katııyorum...gerçekten zor bir süreç..bende kararsızım senin gibi..emre ilhanı neden geçiyorum dedin anlamadım :)

yazdıklarının hepsine katııyorum...gerçekten zor bir süreç..bende kararsızım senin gibi..emre ilhanı neden geçiyorum dedin anlamadım :)

Bende cok merak ettim niye Emre Ilhan'i gectigini. Ben bu forumda okuduklarimdan sonra kendisi ile gorustum hatta tasarim bile yaptik ama hala kafamda cok sorular var. Simdi sende onu geciyorum deyince, icime bir kusku dustu.

Bende cok merak ettim niye Emre Ilhan'i gectigini. Ben bu forumda okuduklarimdan sonra kendisi ile gorustum hatta tasarim bile yaptik ama hala kafamda cok sorular var. Simdi sende onu geciyorum deyince, icime bir kusku dustu.

Ben de bu forumu okuduktan sonra emre beyle görüşüp ameliyat oldum.istediğim gibi bir burna sahip oldum.canım aklında hala sorular kaldıysa açık açık görüşmeni tavsiye ederim.çünkü güven çok önemli . Ameliyat olmuş kişilerin özel albümleri var. Benim de ameliyat öncesi kararımda çok etkili olmuştu.hatta tasarımdan sonra daha bir sabırsız olmuştum.bir an önce ameliyat olmak istemiştim.senin ameliyat günün belli mi canım:26:

buldum kızlar :) doktorum savaş serel ama burnumda dikkatli aktığında ancak farkedilebilen bi sıkıntı da var sadece bilmeniz için yazdım doktoru

nhfrghfrhgfthhddfghh

daha evvel begendgm bırı dha aynı sekilmde mustafa odemiş e oldugunu soyemişti galiba hatay yolları gorunuyor bize kızlar

Kızlar ben Sedat baş a ameliyat oldum 3 ay olucak cok mutsuzum burnumu hiç beğenmiyorum .

bende iki bucuk sene arastirmisdim...2007 de ameliyat olmaya karar verdim, 2009 sonbaharda oldum..ameliyata karar vermem ani oldu, bi kiz gördüm brunu öye güzeldi ki kendimi onun yaninda acaip cirkin hissettim...o kizsa kadinsa ben neyim be bile diye düsündüm..estetikli bu ya dedim ve bende ameliyat olmaya karar veridm o sürecde kac dr arastirdim sayilari aklimda bile degil..bitanesine karar verdim ve kötü rüya gördüm. vazgecdim sirf rüyanin etkisiyle...güya cok kötü olmus ve ameliyat olduguma pisman olmusum...ilk arastrdigim dr emre ilhandi ztn kbb sorunum da oldugu icin onda ameliyat olmaya karar verdim. hic de pisman degilim öyle iyi oldu ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…