Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Ben de bilmiyorum benimki babam araştırsın dediiğine göre antalyaya bağlı olan birşey olablr yani .. Bi bildiiği vardır annesi de neden mesajlarıma yazmamaya başladı anlamadım ya . Şikayet etcem artık benimkimne kimse seninle ilgilenmiyo gör bak dicem bu ne yeter ya ..

allaam yaa bide şöle anlar yaa sinir eder beni yaa laann o anlamda diil üzme artk die elimizden bişi gelmio ve bi saatten sonra teselli de edmiomm cnm sıkılıo ondan yanni yoksa bnm ki dert diil seninkinin yanındaa...
dün diil önceki gündü canım konuştk

Annesine mesaj mı atıyorsun ilahi kız güldürdün beni..
Aramak varken niye mesaj atıyorsun

Anladm cnm ..

Annesine mesaj mı atıyorsun ilahi kız güldürdün beni..
Aramak varken niye mesaj atıyorsun

Öğrenci insanz biz de ne arar kontör Annesininde yok smsi var mesajlaşıyoz öle kulağa da komik geliyo he kaynanamla mesajlaşıyoruz da Mesaj attı şimdi dün oğlu gece gelmiş işten soramamış mesaj atmş ama cvp alamamış bugünde işten kaçta geleceği belirsizmiş oğlunun yani anlayacğaın ertelendikçe ertelenio . Bi de biz araştıramazmıyız dedim bizim yapabilceğimz bişiy yokmuş öyle olsa şimdiye çokdan halledermiş öyle dedi . Benim halim batık ya annesi babasının duyarsz olduuğunu biliyo zaten dedi . Geciktirir dedi yapacağı işleri .. Yandık ya ben sevdiceğimle knşmaycam bile

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen kulağa komik geliyor..
Olabilir , paralarını biriktir sms yapıcağına sms fiyatlara kadar bir 10 tl kadar bişi daha yüklersin
Hem dakika hem sms yaparsın kız..

Hiç yoktan evden arar insan..
Kaynanasına mesaj atıyormuş haha =D

Yemeğimi yedim geldim birazdan da çiğ köftem gelir,oh çok şükür Allah'ım olmayanlarada versin..

haberleşmek için zorunda kalıyorm sms yapmak . Yoksa knşcağm kimsem yok telefon bütün gün odada duruyyo benimki gitti teelefonlada işim bitti .. Annesi de bana sürekli rahat ol diiyip duruyo .. Sanki rahat olunca çözülüyo herşey . Gıcık oldm .. Sonunda gelecek çiğ köften :)

Bencede biraz rahat ol.
Bak üzüntünü anlıyorum ama kötünün iyisini düşün..
Ya bir sene falan yatacak olsaydı.
O zaman daha mı iyi olacaktı..

Farzet ki sevgilin yine askerde ve gelmesine iki ay kaldı.
Bunun için şafak say.
Böyle böyle bitir günleri..

Geldiğinde herşey çok güzel olacak bunları düşün..
Sesini duyamadım göremedim napıcam ne edicem dersen , kendi gücünü yer atarsın..

Peki zaten bi süre siteye girmesemmi acaba diyorum çok sinirlerim bozuluyo benim ya . Bilyosn herkes konu açıyo yok eşimle ne yapsak bu gece yok bilmem ne diye sinrlerm tepeme çıkıyo ya . Ben yapamıyorum ya çekemiyorum sanrm
241 gün geçer mi ya .. Geçerse iyidir .
Annesi neblym ya bna gelmiş işte benim oğlan 2 işte çalışıyo ben de iş arıyorum o ordayken bissürü şeyle uğraşıyoruz sen de rahat ol diyo da .. Anca laf da ya afedersin ama kimsenin bi bok yaptığı yok anca geziyo yatıyo .. neyse ya .. İyice gerildim ben şekerim

Niye geçmesin..
Askerlik geçiyorsa o günler bi hayli geçer..

Ayrıca aslında senin bdv de takılman lazım.
Çünkü orada genellikle sevgilisiyle tartışanlar yazar..

Diyorum sana gel geyik topiği açalım orada eğlenelim kafan dağılsın diyorum ama sen yok diyorsun

Aa ben var diye gel buraya dedim istersen açalımm ben varımm

Açtım canım , profilime gir bak
İki lafın belini kıralım dedikli topik..

Gitmek yok !

sabahtan beri otur otur başında bunaldm cnm ya sen de bayadır burdasn çık da gözleriini dinlendir sen de :) göndersene link bulamadm cnm . Ben çıkıyorm cnmm dizi başladıı :)) öptüm çok görüşürzz yine gelrmm .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…