Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ayy allahım şafagımın güzelliğineee maşallah maşallah

KONYAMM SANA SELAM YOLA DEVAAMM

ŞAFAK 42GEL ARTIK BİTİR ŞU İŞİ(HASRETİİ)

Ben seni gördüm de pek konuşmadık ..

Adım Eda asker Tekirdağ da ama şuan yanımda
93 /1lerdenim ..

Senin adın nedir şafak kaçtır yaş kaçtır..

Geldimm :) Aaa o kadar knştuk ama bunu knşmamıştı ya yuh diyorum artık ne kadar da ortak yönümüz var benimkide askerliğini Tekirdağ da yaptı 90/1 di sanırsam .. 1 kısmını tam hatrlamıyorum Tekirdağ Beşiktepe idi .

çiğköfteden olmasıınnn

Daha yemedim ecrin..
Benim ki şuan yanımda. Çiğ köfteyi sabah kalkar kalkmaz aklıma soktu.Markete çıkacak birazdan..
Pc başından kalkıp onun bana çiğ köfte almasını bekliyorum,markete gitmişken benim çiğ köftemi hallediversin demi..

Önce birşeyler yicekmişim,sonra çiğ köfte yicekmişim..
Aç karnına çiğ köfte mide mi daha da kötü yaparmış..

Ben çiğ köfte istiyorum !

Biz seninle o zaman niye denk gelmemişiz ya !
Harbiden seninle çok ortak yönümüz var.
Tek farkımız yaşlarımız ve bulunduğumuz yerler..

Bu kadar olur..

Tekirdağa da gittim, ya ben askerimi görüyordum her ay.
İstanbuldan yakın olunca araba kiralayıp gidiyorduk.
Normal araçla 1 - 1 buçuk saat falan sürüyor trafiğe bağlı tabi.

Ama otobüsle o yol 4 saati buluyor..

hmm bende yedinde ondan sanıyommbencede markete gtmicek olsada senin için gitmesi lazmmmama hakkaten önce karnını doyur sonra yersn çünkü mahvedii

hmm bende yedinde ondan sanıyommbencede markete gtmicek olsada senin için gitmesi lazmmmama hakkaten önce karnını doyur sonra yersn çünkü mahvedii

Gidicek gidicek , gitmezsede canı sağolsun.
Telefonla arar eve sipariş veririz ..

Bende çözümler tükenmez ..

Valla ben izmirde olduğum için 7 -8 saat o yol bana :)) O yüzden hiç gitmedim tekirdağ'a ama benim sevgilimin söylediğine göre onun bulunduğu yerde çarşının hemen yanı deniz kenarıymış çok güzelmiş .. Kışları da baya soğuk olduğunu biliyorum benimkinin karlar içinde aasker üniformasıyla fotoları filan vardı :) Ama acemilikleri aynı değil seninki konya da mı yaptı ? okudum da demin .. BBenimkininde balıkesirdi acemiliği Ama cidden çok şaşırdım ya o kadar şehir varken ikimizin sevgilisi de aynı yerde askerlik yapması cidden garip

selam cancucum pek ii sayılmam sen nasılsın???

İdare eder bende cnmm Gerizekalı Teyyoyu bekliyorum 19:45 de atv de sorulara cvp verecekmiş .. Cezaevleri boşalacak filan diye bişiyler duyuyodum plan aşamasında bişiyler varmşş gerçek olsun diye dua ediyorum bi de merak ediyorum ondan bekliyorum yoksa suratını görmeye dayanamıyorum tayyibin
nedn iyi sayılmazsn edanın da dediği gibi ? Bi sorun yok inşallah dün gece de gelmedin alışmşm hergün knşmaya bi garipsedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…