• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

cnm onların topik burası diil bizim aramız bozuk onlarla onlarla konuşcaında onların topiğe yazarsan seviniriz:1:

Onu bugun bu topicte ziyaret eden üye kısmında yani altta gördüğüm için yazmıştım.
Zaten onlarla konuşacağım vakit onların topiğine burada sizinle konuşacağım vakitte buraya yazıyorum yahu.. :27:

Onu bugun bu topicte ziyaret eden üye kısmında yani altta gördüğüm için yazmıştım.
Zaten onlarla konuşacağım vakit onların topiğine burada sizinle konuşacağım vakitte buraya yazıyorum yahu.. :27:

Off yaa dizi diye gittim hüngür hüngür ağlıycam şimdi yaa..
Çocuğun borcu var diye sevgilisi kendi elleriyle çocuğu gdip başka kızla evlendirdi .. Çocuğun evlendiği kızda çok hasta kızın annesi çocuğun borcunu kapattı ama bu seferde kız hasta diye çocuk kızı bırakamıyo .. Çocuğun öteki sevgiliside hamile parayı ödedin neden hala benimle değilsin gelmiyosun diyo .. Arada mustafa cecelinin es şarkısı çalıyo falan . Çocuk gerdek gecesinde öteki kıza aşkından üzüntüden ağlıyo falan .. Hüngür hüngür ağlıycam şimdi bu nedir ya psikolojim bozuldu yaa ..
Çığlık atmak istiyorummmmmmmmmmmmmm aşkmmmmmmmmm senii çok özledimmmmm diye ..

Off yaa dizi diye gittim hüngür hüngür ağlıycam şimdi yaa..
Çocuğun borcu var diye sevgilisi kendi elleriyle çocuğu gdip başka kızla evlendirdi .. Çocuğun evlendiği kızda çok hasta kızın annesi çocuğun borcunu kapattı ama bu seferde kız hasta diye çocuk kızı bırakamıyo .. Çocuğun öteki sevgiliside hamile parayı ödedin neden hala benimle değilsin gelmiyosun diyo .. Arada mustafa cecelinin es şarkısı çalıyo falan . Çocuk gerdek gecesinde öteki kıza aşkından üzüntüden ağlıyo falan .. Hüngür hüngür ağlıycam şimdi bu nedir ya psikolojim bozuldu yaa ..
Çığlık atmak istiyorummmmmmmmmmmmmm aşkmmmmmmmmm senii çok özledimmmmm diye ..

kıızz nerdesiin seenn:47:

Şafak olmuş 39 deymeyin keyfimee !! :34:

$pink-tilted-tiara-and-number-39-md.png

Back