- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağla ağla nereye kadar bebeğim ya, gözlerine yazık artık.. Çok hırpalıyorsun kendini ama :26:
Aslında tam tersi etki yapıyor bende kalabalık ortam kafa dağıtmaya yaramıyor :18:
Misal geçen pazar çıktım sinemaya gittim su ve ateş filmine valla sırf ağlayıp içimi dökmek için
Kafa dağıtmaya gider millet ben ağlamak için gidiyorum mantığa bak ya![]()
Varya ben sabah 6 da uyudum, keşke pc ye girseymişim..
Benim ki izin vermedi , çok bakıyormuşum ekrana sonra gözlerim ağrıyormuş falan da filan işte..
Ama bu gece burda olurum çünkü canım sıkılıyor geceleri..
Burda olursun demi lan !![]()
Ama dur yazmadan edemiycem..
Can - su - makdiğerlerinden biraz farklı oldu demi..
Artık ağlamak yok cansu artık ben varım ! seni ağlamak için yalnız bırakmıycam..
Bak ya hoşuna mı gitti ! Sabahtan beri yalvarıyorum gidicem gidicem diyip diyip oyalıyor beni..
İlla akşam çıkacak dışarı..
Bebeğim hava değişimin de ondan yan yanayız..
İzinler bitti , normal olarak izinimiz bir 5 güncük falan kaldı işte..
Yanlış hatırlamıyorsam o kadar kaldı..
Benim ki sizden geç çıkacak.
Çünkü teslim olurken geç gitti , ceza aldı ..
Bizimkinin hiç bir şeyi umursadığı yok . Çiğ köfte istiyorum ! Çiğ köfte yicem diye azıcık yedim sabah..![]()
Ben bu zeynebin saçlarını yolarım lan ! çiğköfte yiyemiyorum diye oh çekiyor karşımda bebe !![]()
Olabilir kişiden kişiye etksi farklı olabilir yani .d banada çok iyi gelmez aslnda kafanı dağıtırsın dediğime bakma ben de hiç sevmem öyle kalabalığı falan .
Olabilir kişiden kişiye etksi farklı olabilir yani .d banada çok iyi gelmez aslnda kafanı dağıtırsın dediğime bakma ben de hiç sevmem öyle kalabalığı falan .
Olurum herhalde geceleri 12:30dan snra filan bizimkiler kızıyolar kapatmak zorunda kalıyorm ama o saatten önce burda olurum sanırım canım :) olmaya çalışıcam en azından .
Bunu diyeblrsin ya pek fark etmezben cansucuk'u sevmiyorum bi tek
![]()
Ağla ağla nereye kadar bebeğim ya, gözlerine yazık artık.. Çok hırpalıyorsun kendini ama :26:
Aslında tam tersi etki yapıyor bende kalabalık ortam kafa dağıtmaya yaramıyor :18:
Misal geçen pazar çıktım sinemaya gittim su ve ateş filmine valla sırf ağlayıp içimi dökmek için
Kafa dağıtmaya gider millet ben ağlamak için gidiyorum mantığa bak ya![]()
Varya ben sabah 6 da uyudum, keşke pc ye girseymişim..
Benim ki izin vermedi , çok bakıyormuşum ekrana sonra gözlerim ağrıyormuş falan da filan işte..
Ama bu gece burda olurum çünkü canım sıkılıyor geceleri..
Burda olursun demi lan !![]()
Ahahahha oh olsun, benimde canımı çektirdin kocanda sana geç alsın
Hayırdır kuzum, birşeyciği mi var eniştenin kolunu bacağını mı kırdın la yoksa
AaaOlsun kuzum o kadar gün geçti, bi kaç gün daha mı geçemeyecek dimi ama
![]()
İstanbula taşınma olayı falan diyodun o ne oldu kuzum taşındınız mı? Naptın ne ettin aaaa![]()
Hahahahahhaha edaa iyi ki geldin be yeminle suratım gülüyo
Yemeeeeeğğğğ! Ben yiyemiyorum sen de yemeeeğğğğğğ
Aynı kafadayız işte kuzuu
Cansuuuuuuuuu - Edaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ben çıkıyorum canlarım, çok açım be çok açıım aşağıdan mis gibi bi koku geliyoo
Öpüyorum sizi![]()
Cansumak daha iyi , olurum..
Zaten akşama yapacak hiç bir şeyim yok. Dizide filmde izleyesim yok.
Oyun oynayıp burada sohbet edesim vare midem yanıyor.. oF =(
Ahahahha oh olsun, benimde canımı çektirdin kocanda sana geç alsın
Hayırdır kuzum, birşeyciği mi var eniştenin kolunu bacağını mı kırdın la yoksa
AaaOlsun kuzum o kadar gün geçti, bi kaç gün daha mı geçemeyecek dimi ama
![]()
İstanbula taşınma olayı falan diyodun o ne oldu kuzum taşındınız mı? Naptın ne ettin aaaa![]()
Hahahahahhaha edaa iyi ki geldin be yeminle suratım gülüyo
Yemeeeeeğğğğ! Ben yiyemiyorum sen de yemeeeğğğğğğ
Aynı kafadayız işte kuzuu
Cansuuuuuuuuu - Edaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ben çıkıyorum canlarım, çok açım be çok açıım aşağıdan mis gibi bi koku geliyoo
Öpüyorum sizi![]()
Açlıktan yanıyodur söle seninkine de alsın artık çok bekletti senii :)) ben de hiç sevmem çiğğ kfteyi o yüzdenn kötü dileklerimi sunamayacağım kusura bakmabiran önce gidip alsınn doyursun karnını hanımınınn
Ah ahh ben de ne yemek istiyorum ne de başka bişeyy sevdiceğimm gelsinn ben onuu yerimm![]()
Laptopun şarjzını alıp geliyorum cansu
Kaybolursan caspercılık oynarız ona göre..
Tamam canımm ama birazdan gitmem lazımm Akşam ezanı okunduu yatsıyla arası baya bi az hemen okunuveriyo yatsı da :) kıllmam lazım yanii .. Sonra da yemğe gideceğim ama sen gelene kdr burdaymm merak etme :)
Beni de benimki sevdircek galiba ya .. Hep yer az ucundan ısırmıştım bi kere dürümününhoşuma gitmedi değil .. Bakalım ilerilki zamanlarda sevecekmiyim bilinmez . Bir de kokoreç hiç yemedim onu da ilk benimki ısmarlıycak o yemiş de ben de ilk onun yannda yemek istiyorum .. Gerçi yemek istiyo muyum bilmiyorum ..
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin cnm evet kızlar yaa 2 gun sonra geliir gizeem![]()
aa evet neden banlandı ki gizem ya anlamadım ?
Sen nerelerdesn bakiyim hem ?
Allah kabul etsin canım bende bir yarım saat sonra falan yemek için çıkarım sonra hemen burda olurum..
Seversin seversin..
Dürüm şeklinde de güzel oluyor, normal şekilde de..
Dürümün içine salatalık turşusu koyup yemeye bayılıyorum ya..
Of Allah'ım hiç bu kadar çiğ köfte krizim tutmamıştı..
Tatlıdan çok tuzlu seviyorummm
Kız varya bende sevmezdim.Benim benimle yaşıt olan bir görümcem var. O bana alıştırdı çiğ köfteyi..
Büyük görümceme oturmaya gittiğimiz de , geceleri söylüyoruz çiğ köfte partisi yapıyoruz yana yana..
Acı soslarla..
Marullarla falan..![]()
Ayy ben de tatlıya bayılıyorum zaten kilom da var ya o yüzden kilo vermem lazm yanii( 175 boyundaym 75 kiloyum ya baya fazla .. Benimkide 173 boyunda 82 kilo falan . Aynı gibiyiz mübarek
İkimizde çok yemek seçeriz anlatmşken devam ediyim bari
Çok yemek seçiyorum ya o da öyle mesela pırasa bezelye makarna kısır bulgur pilavı bamya falan yeemez ben de ıspanak pırasa patlıcan yemeği enginar bamya falan sevmemİkimizde balık çok seviyoruz bi de et yemeklerini ete bayılıyoruz :))
anaam anaam bi çiğköfte hastası daha gelmişşşbende bayılırım yaa ölürüm yaniii
hoşgeldin bu arada canım asker yareni misin sende???
Aslında tatlıda çok severim ama niyeyse şu aralar canım sürekli tuzlu çekiyor..
Aslında bizde ki döngü şöyle.Tatlı bir şey yiyince , onun üzerine tuzlu bir şey arıyoruz.
Tuzlu bir şey yediğim de de tatlı bir şey yemek istiyorum , yediğimin üzerine tabi..
Benimde 1 64 boyum şuan 56 kiloyum..
Kilo alıyorum benimkiyle yan yana gelince çok yemek yiyoruz biz ya..
54 kiloya inmem lazım..
Zaten bir gün yemeyeyim içmeyeyim hemen gidiyo kilolar benden..
Birde ben kendi evimdeyken sürekli her gün düzenli olarak spor yapıyordum.Buraya gelince sporda yapmayı bıraktım.
Sürekli hep yatıştayım..
Yiyip yatıncada kilo alıyo insan baya dikkat et şuanda az bi kilo fazlan varmş hemen ver sonradan çok çok alınca vermek zor oluyo .. Canım ben çıkıyorum yemeğe gidiyorum sonra da malum namaz sonra yine görüşürzz öpüyrum çok seni :)
Of bayılırım..
Hı hı asker yareniyim ..
Hoşbulduk , eski nick margarikotin görmüşündür.
Yabancı değilim kız..
Gel sana marulun içine limon sıkarak bi çiğ köfte vereyim aç ağzını..
Of ölücem yemin ederim krizim geldi.
Git artık be çocuk !
hmm nicki gördümde konuşmadk hiç canım isim ne yaş kaç askerin nerde vee şafaak kaçç???![]()