gelceemm kızlaar bekleeynn![]()
boşver şimdi sen bizi bebeğim rahat rahat konuş sevdiinle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkitocumm romantiktirr öyle odun değildirGerçi bazen odunluğuda tutar ama tatlı odunum o benim
. Bana diyosun sen niye o kadar geç uyudun canım ya sen de benim gibi kendine eziyet çektirmekten mi hoşlanıyosun nedir
Nebiliym tam da slow türk'ü dinliyodum çok süper şarkılar çıktı dayanamadm dinledim bırakamadm radyoyuHayalleri de tatlı geldi .
Kavgaya gelirsek de yani tartışmaya
Biz knşuyoduk şimdi konu 95lilere geldi ben de 95liyim biliyo bi de . Bana dediki 95liler de üniversiteyemi gidiyo ya falan . Ben anladım küçümsediğini 95liler ama senn yapamadığını yapıyolar bakk dicektim neyse dedim sus cansu en iyisi . Ben de dedim neden şimdi küçümseer gibi knştn falan benden 3 yaş küçüksünüz ya küçümsüyorum deyip güldü . Ben de dedim küçümserken benim de 95li olduğumu unutttun herhalde dedim .. Off yorma beni dedi . Ben de dedim ki ben de iyi küçümserdim ... ama neyse kırgınlığı sevmiyorum falan dedim . Bana şey dedi saat 01:07 falandı . Senin uykun gelmiş galiba sen git yat hadi dedi . Ben de dedim saate baya geç oldu gerçi benim 8 de yatmam lazımdı 95liyim ya hani ben unutmuşum dedim ( dayanamadm artık ) snra dediki sütte iç yatarken dedi . Ben de aa çok severim istersen sen de gel üstüme dökersem falan abilik yaparsın dedim . Annem akşam 7den sonra dışarı çıkmama izin vermiyo gelemem dedi . Ben de abi olmuşsun o kadar bak üzüldüm şimdi tüh .. Neyse sana iyi geceler dedim . Sanada dedi . Hey Allah'm ya şimdi ilk o başlatmamış mı ? Hayır o kdr iyi shbet ederken buralara geldi muahbbet saçma saçma gereksiz gereksz şeyler
kızlar geldım sonunda eve.Cok yorgunum .)) nasıl anlatsam ne anlatsam bılemedım.Öncelikle babasının gelecegı kesın deıldı bıldıgınız uzere.ben sabah gıttım benı karsılıcaktı.indim otobusten bi baktım yok .(( kaldım oyle.o sırada aradı benı.cıkamamıs.intihat etmıs bırı bölükte onunla ugrasmıs bır suru sey bılmem ne.. nese 40 dk sonra gelcem bekle dedı bekledım sıcagın alnında bavullarımla öylece.snra geldı askıımm.bavullarımı otele bıraktım giriş yaptım sonra bı yerde kahvaltı yaptık.O kadar ozlemısım kiii onuu.sonra annesıgilin gelme saati geldi onu almaya gıttık.Otobusten babası ıle ındı .(( bende bir husran br husrann.Tabı onda daha fazla.babası boyle soguktu bıraz.cocguyla ılgılencene mıllete laf yetıstıırıo falan.neyse ıste onlarda otele grıs yaptı flan snra cıktık beraber.4 gun boyunca paso dıpdıbeydık annesı ve babası ilee.(sadece basbasa olmayı hayal ederken yasadıgım hüsranı ve snir krizini anlatamam) genede kımseye bsy bellı etmedım 4 gun burnumuzdan gelmesın dıye.15 inde dogum gunuydu birtanemin.birlikte kutladık gene 4 müz.snra bi ara bız bı dısarı cıkalım dıye cıktık gene.ben boyle ozendım ettım kendıme.gıderız bı yerlerde bısyler ıcerız romantık romantık derken anaaa.bı baktım her yer kapalı.sahılde bı kac yer acık.2 duble bsy icceksın resmen soygun.ıcmısken ıcerız brz dıye heveslenmıstık fıyatları gorunce ben kalk askım gıdelım burdan resmen soygun dedım.bir sinirle ordan da kalktık.Anlıcagınız olumsuzluklar ust uste.ben genede ıyı bir yan gormeye calısıyorum ama.bsyler alıp ıcerız dıye marketten aldık haliyle otele gidip icmek zorundayız baskada yer yok.sarapcı gıbı sokaklarda duramıcamıza goresnra dogum gunu aksamı kavga ettık kucuk caplı bıraz.şaka gıbıydı.ne cıktıgımıza deydi ne izin aldıgımıza.sinirden ölmek uzereydım.neyse gecenın sonunda konustuk aglaştık sorunu cozduk mutlu mutlu uyuduk.babasıgil araba kıraladı falan.paso tarıhı yerlerı gezme merakı var bunlarda.bende hıc sevmem snir geldi bize de.hep 4 müz tkıldık.son gece yer yokmus otelde bide.demezmi annesi ozmn hepimiz bır odada yatalım.Allah'ım yasadıgım hüsranı gene size anlatamam.yatakhane gıbı 4 muz yan yana ayrı yataklarda yattık son gece.bir bok anlamadım yani gittiğimden.daha oncekı gıdıslerımde o evci olarak cıkmıodu ama doyasıya gezıp eglenıoduk.bu sefrki tam bir fyaskoydu yani.Ailesi umarım amaclarına ulasmıstır.babası durup durup bsylere alındı gene bızım huzurumuzu kacırdı falan.şafak 42 atarsa ınsallah ve ben bır an once gelmesını beklıyorum askımın ve bır an once nişan cart curt olsun diye beklıyorum gercekten sabrım klmadı.ayrı kalmayada deıl sabrımın kalmaması.aılesının davranısları artık benı cok gerıyor ve herkesten uzak olmak ıstıyorum boyle olunca .((( ama onu cok ozlemısım.herseye ragmen elımde geldıgınce ona karsı gulumsedım,onu cok ama cok sevıyorum...
işte en kısa haliyle boyleydı 4 gunum.anlatsam roman olur o yuzden smdılık bu kdar.snırlerım depresınce yazarım kesın ara ara![]()
![]()
çeyiz falan filan bakan olursa burda paylasın fotografları kızlar.Artık onlarla safak attırmayı dusunyorum![]()
Allahııımm. Kardeşe bak kardeşe tam sopalık yaşı büyük ama beyni pek büyümemiş sanırım, 95lisin de çok mu küçük müşsün allah allah ufalda cebime gir be cansumTakma böyle şeyi bırak boşver hiçte canını sıkma boş insanlarla kafaları doldurursak, kafada yer kalmaz be
Benim küçük kaynımda çok laf taşır, misal ne duyarsa abisine yetiştirir onun yüzünden az tartşmadık
![]()
Ay kıyamam annesigille takılmanın nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim gizem çok iyi anlıyorum seni
Ama herşeye rağmen içine atıp susman valla çok büyüklük olmuş ben susamıyorum o konuda
Şafağınla avunmaya bak işte bebeğim az kaldı sabıır. Sonra dilediğince yalnız başbaşa kalırsınızz![]()
O zaman hemen ilk durum benden gelsin![]()
Tencere setim çeyizime ilk aldığım
Eki Görüntüle 865683
Kahve yanı su bardaklarım, askerim aldı
Eki Görüntüle 865684
Halamın çeyizime katkısı
Eki Görüntüle 865685
Banyo takımım, hasır ama benimkiler krem netten bu rengini bulabildim sadece
Eki Görüntüle 865686
Leğenlerime bayılıyorum, en ufağı hele çok tatlı kullanmaya kıyamam
Eki Görüntüle 865687
Bim'in aktüel ürünlerinden aldığım takım
Eki Görüntüle 865688
Bıçaklarım ve börek kesme makasım
Eki Görüntüle 865690
Şimdilk bu kadar aldıkça paylaşırım![]()
sorma canım ya .(( konussam bı sefer olay cıkcak.acarsam agzımı tam acarım ondna korkuom yanıdayanıyorum ıste.geldıgınde smdı nısandı ıstemeydı her sey sorun zaten bakalım neler olacak
ilk aldıgın tencere setını cok begendımm.hangı marka?? bende celık tencere setı alcam ama kolay begenemıyorum.hangı marka alsam bılemedım
bende ılk tencere setı olarak bunu almıstım tefalden.Döküm hepsi.ındırımde vardı baya ıyı oldu yanı
Eki Görüntüle 865705
Açma ağzını 43 güncük daha sus bebeğim sonra içindeki herşeyi boşalt
Nasıl sorun? Böyle olumsuz düşünürsen tabi sorun olur. Güzel düşün, güzel olsun canım
Bende çok çabuk beğenemiyorum ama annemler beğendi zaten süprizz olarak getirmişlerdi
Markası emsan canım, yukarıdan görünümü böyle![]()
Eki Görüntüle 865706
ya ayıptır soylemesı annesi falan fazla beleşci.kendılerı evlenırken bı cok seylerı yokmus.smdı bızde evlenırken o yarım bu yarım olursa sınırden cıldırırım valla.ben evın tek kzııyım.herseyın en ıyısını ıstıyolar halıyle.annemede soyledım zaten.hıc mutavazılık yapma dıye.annem bızde oyle su olsun bu olsun dıye soylenmez sız kendınıze yakısanı yaparsınız denır demıstı.bende sakın ha oyle dersenız hc bsy almazlar dedım en sonartık zaten takmıyorum.ıstedıklerımı anneme ve askıma soluyorum onlar konussun yapsın soylesınler.ben kımseden bsy ısteyemem yanı huyum degıldır utanıyorum.nasıl olcak bu işler bakalıım gorcez
bgendım canım bunu tatlıymıs.bende bu sene kipanın kampanyasından şunları aldım.bu takımın herseyını aldım fotograflarda yok bazııları ama.18 kısılık falan yaptık takımı gunluk yemek takımım cktı catal bıcak olarak .))
Eki Görüntüle 865728 Eki Görüntüle 865729 Eki Görüntüle 865730
Hiç birşeyin yarım yamalak olmaz inşallah canım, zaten bu senin ve sevdiceğinin elinde aslına bakarsanBende utanırım bu yüzden askerden gelmesini bekliyoruz ya birşeylere başlamak için.. Annene de kızma, kadında haklı öyle dünür'lere birşey söylenmez şunu alın bunu alın diye, düşünceliyse bi insan zaten alır. Sen sevdiğinle konuşmaya devam et. Bende evin tek kızıyım iki kardeşiz zaten abiminide çoktan everdik
Yavaş yavaş başladık işte, gelince herşey tam olcak allahın izniyle
Benimkilere benziyorSade ve şıktan yanayım
Gayet güzeller canım
![]()
ay bılmıyorum valla bakalım gorcez.benımkı anında lafı yapıstırır aılesıne karsı hıc oyle susmaz.eger haklıysam ben bsy demeden zaten benı savunur o yonden cok sanslıyım.gittimizde annesyle magnet alıyoduk.bı tane magnet begendım.5 tl dedı.3 e verırsen bunuda dıgerlerı gıbı alayım dedım adama.cok begenmıstım cnku.adam yok olmaz cart curt dedı.kadın tutupta al kızım ben verırım sacmalama falan demedı ya.okadr uzuldumkı.o magnetı alamıcagımdan deılde orda onun hc bsy dememsı cok kotuydu yanı.oyle gonulsuzce bıraktım sonra magnetı.yanı dusunce sıfır bunlarda.ondan bunlara bsy solemezsen bsyde olmaz gıbıme gelıo :S hayırlısı bakalım.
evet bunlar cok sade guzel ben cok begendım.sade seylerı sevıyorum ztn
Şimdiden çok yorma kafanı böyle sevdiğin arkanda durmayı biliyormuş, seni savunuyormuş yani bundan güzeli olamaz zaten
Ben çıkıyorum canım öptüm![]()
Meslegi cok cook kotu bende hic sevmiyorum fakat turkiyde mecbur memur anca olunabiliyor. Safak 151 canimm ama kisa soyle diyorum nisanlima 100 gun kaldi de diyorum moral olsun diye zaten dibime geldi sansli cocuk :) izmire bayiliyorumm cansu fakat evlenince sehir degistiricem![]()
kimsecikler yok mu??
bugün hiç kimse yok nedense cnmm ama ben varımm :)
[COLOR=""].)) evet kımsecıkler yok.nasılsın canım??
[COLOR=""]
pek iyi olduğum söylenemez .. Hatta berbatımama nedenini sorma tatlım sen naslsn[/COLOR]