Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

gunesı beklerken canım.cuma gunlerı medcezır ızlıyorum.salı calıkusu.persembe ıntıkama bakıyorum.her dızıye hakımım :D:D umarım canım

ben bi kaç defa medcezir ile güneşi beklerken e denk geldim iii görünüyorlar.
intikam ı da geçen sene izliyordumçbu sene bozmuşlar gibi tam bilmiyorumda

aynen.bende 2 sene flan bı hayatımı yasayım dıyorum.bebek olunca ne yazın tatıl ne bsy olur yani .s

bende pzt beni böyle sev
salı çalıkuşu
çrş bi fikrim yok ne olursa
prş intikam ve aramızda kalsın
cuma böyle bitmesin ve tabiki beyaz show
cmt bi fikrim yok allah ne verdiyse
pazar güneşi beklerken

bende senle aynı fikirdeyim evlendikten 1 yıl sonra falan hamile kalmak isterim ama kısmet önce evliliğin tadını çıkarmak istiyorum şahsen :ssz:

cok tatlısın :D yat canım sen.bebişinin yanına :nazar: yarın gne gelırsın konusruz.benm daha gelmedı uykum

ben pek alışık deilim geç yatmaya.bu aralar işte engin gidince düzenim bozuldu :( neyse kızlar yarın grş.öptüm ikinizide iiiki varsınız.iii ki bu topikteyim.

bak bakalım nasıllar .)) geriside gelcek insallah sonra

$2014-pronovias-abiye-kiyafetler-2012-resim-galerisi_571x550.jpg$15148-dress-by-lafemmealt1.jpg$bembe-bogazli-abiye.jpg$pronovias-elbise-modelleri-2012.jpg$6762-by-voyage-by-mori-lee.jpg$6762-by-voyage-by-mori-leealt2.jpg$15148-dress-by-lafemmealt2.jpg$Pronovias-Pembe-Elbise-Modelleri.jpg

Son düzenleme:
10 Kasım 2013 Pazar - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç, Jüpiter’in büyütücü etkisi hala devam ediyor. Gereğinden fazla hassas ve alıngan olmuşsun. Bu nedenle duyduğun sözleri ve içine karıştığın olayları gerçek yönleriyle görmekte zorlanıyorsun. Üzüntülerinin gerçek sebebi bu olmakla beraber sana hayatı zehir etmek için yetiyor da artıyor bile. İçinin rahatlaması için eline güzel bir fırsat geçecek. zuahahah yarıldım ya lafa bak heleee :9:

Sevgili Balık, Merkürün geri hareketi hala devam etmekte. Çoğu gitti azı kaldı. Biraz daha sabretmen gerekecek. Kısa bir süre sonra arzun baş döndürücü hızla gerçekleşecek. Hırçınlaşmana gerek yok. Basit bir gecikmeyi büyütme.bu durumun sevgilide bambaşka bir intiba bırakabilir. Sadece bu sebeple elde edeceğin şeyi kaybedebilirsin. Dikkat etmelisin.

Sevgili Akrep, Venüsün seni uzlaşmaya davet ettiğini görmelisin. Yüzüne takmış olduğun gurur maskesini kaldırıp atamıyorsun. Bu sebeple de hatalı davranışlar kıskançlık ve hırçınlık sorun yaşatıyor. Bu gurur gösterilerinle aşkını ve sevdiğin kimseyi bile az kalsın kaybediyordun. Aslında böyle bir ihtimalden ödün kopuyor. O halde dikkatli olmalısın.

yorumlara gelll.))

10 Kasım 2013 Pazar - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç, Jüpiter’in büyütücü etkisi hala devam ediyor. Gereğinden fazla hassas ve alıngan olmuşsun. Bu nedenle duyduğun sözleri ve içine karıştığın olayları gerçek yönleriyle görmekte zorlanıyorsun. Üzüntülerinin gerçek sebebi bu olmakla beraber sana hayatı zehir etmek için yetiyor da artıyor bile. İçinin rahatlaması için eline güzel bir fırsat geçecek. zuahahah yarıldım ya lafa bak heleee :9:

Sevgili Balık, Merkürün geri hareketi hala devam etmekte. Çoğu gitti azı kaldı. Biraz daha sabretmen gerekecek. Kısa bir süre sonra arzun baş döndürücü hızla gerçekleşecek. Hırçınlaşmana gerek yok. Basit bir gecikmeyi büyütme.bu durumun sevgilide bambaşka bir intiba bırakabilir. Sadece bu sebeple elde edeceğin şeyi kaybedebilirsin. Dikkat etmelisin.

Sevgili Akrep, Venüsün seni uzlaşmaya davet ettiğini görmelisin. Yüzüne takmış olduğun gurur maskesini kaldırıp atamıyorsun. Bu sebeple de hatalı davranışlar kıskançlık ve hırçınlık sorun yaşatıyor. Bu gurur gösterilerinle aşkını ve sevdiğin kimseyi bile az kalsın kaybediyordun. Aslında böyle bir ihtimalden ödün kopuyor. O halde dikkatli olmalısın.

yorumlara gelll.))

valla yaaaa çok doğru yamışlar nerden buldun kız bunları :D :9:

Back