• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

onun adı özel canım bana kalsın oooo:16:özelden yazarımmm sana bennn

yaz tatlımm .) ben de demek istemezdim de bi anda sen yazınca dayanamdım :D ama silcem şimdi hehehh :D ama alıntı yapmşsn ya düzelteblirmsn alıntıyı ..... falan yazsan :D çok rahatsz oldum şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaarrrr uzun zamandan sonra ben geldiiimmm :3::3:
ingilizce ödevim yüzünden gelemedim kaç gündür :47:
nasılsınız bakalım :16::16:

seni gebertceemm sıpaa:1:nerdesşn sen laannn özledmmm pis şey:20:

yaz tatlımm .) ben de demek istemezdim de bi anda sen yazınca dayanamdım :D ama silcem şimdi hehehh :D ama alıntı yapmşsn ya düzelteblirmsn alıntıyı ..... falan yazsan :D çok rahatsz oldum şuan

hallettm tatlımm oldu demiiii???

Hoşgeldiinnn idare eederiz işte canımmm sen nasılsınn

çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkk iim ben dün kameradanda olsa sevdiimi gördüm bugünde hoş sohbet muhabbet ii oldum :16::16:

seni gebertceemm sıpaa:1:nerdesşn sen laannn özledmmm pis şey:20:

hallettm tatlımm oldu demiiii???

tatlım kızmakta haklısın valla ama ödevim dün gece 3 saatimi aldı ben geldiim de herkes gitmişti :5:
bu akşamda dizi izlerken gelemedim :31::31:

çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkk iim ben dün kameradanda olsa sevdiimi gördüm bugünde hoş sohbet muhabbet ii oldum :16::16:

tatlım kızmakta haklısın valla ama ödevim dün gece 3 saatimi aldı ben geldiim de herkes gitmişti :5:
bu akşamda dizi izlerken gelemedim :31::31:

pis şeyy senii nese ii olmuş ben göremiyom sen bari gör kuzumm yaa :14:

diyom ya senle konuşunca geçti be canım şükür iyiyimm artk dahada ii olcam :1:

İnşallah cnmm ben de seninle knşncs iyi oluyorumm :)

Sevindim canımm darısı bizim başımıza artık ..
Şekerler ben çıkıyormmm iyi gecelerr ..

İnşallah cnmm ben de seninle knşncs iyi oluyorumm :)

Sevindim canımm darısı bizim başımıza artık ..
Şekerler ben çıkıyormmm iyi gecelerr ..
saol canımm bnm yaa:1:
tamam ii gecelerr sevdiğinli rüyalar tatlımm:16:

sıkma canını bebeğim yaaa bak az kaldı seninkinin gelmesine kavuşmana az kaldı :16:

ayy aman inş canım hiiç can sıkma moduna giremem walaa :1:sen neler yaptn bakiimmm??

saol canımm bnm yaa:1:
tamam ii gecelerr sevdiğinli rüyalar tatlımm:16:

ayy aman inş canım hiiç can sıkma moduna giremem walaa :1:sen neler yaptn bakiimmm??

nabiiim tv falan izledim işlerim vardı onları falan hallettim işte bildiğin gibi yani :6::6: sen naptın cnm
aaayyy şafak attı bu arada şükür bir gün daha bitti :16::16:

Back