Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

çeyiz mii biri ceyiz mi dediii .)) ılerleyen gunlerde begendıgım ceyızlıklerı paylasırım burda.herkes paylasıyor bu sıtede ya bazen bakıyorum .)) para bırıktırmek sart ya.bende ıstıyorumm bırıktırmek ama ıs yok

iimş yaaa keşke biride beni müh olarak görsede işe alsa vallaaa öyle bunaldım ki iş ararken maddi durum belimi büktü tolga her aradıında ben onu geri arıyorum yoksa onun kartları çabuk bitiyo konuşamıyoruz tel faturaları yüksek geliyo o yüzden iş bulamıyorum tolga askerde arkadaşlarımın hepsi iş buldu çalışıyo bi ben bulamadım çalıştıkları için de fazla görüşemiyoruz iice bunalıma girmiştim bi ara şimdi burda böle toparlıyorum kendimi

aynen öyle iş şart bakayım diyorum ama içim gidiyo alamadıım için cnm sıkılıyo o yüzden bakmıyorum artık ama sen paylaş bende paylaşırım hatta gelinlik modelim bile belli benmmm

ahaha super ya.cok seker olcak bu topik cokk .)) benımde belli ya.tamam paylasırıkk burdan artık
aynen öyle iş şart bakayım diyorum ama içim gidiyo alamadıım için cnm sıkılıyo o yüzden bakmıyorum artık ama sen paylaş bende paylaşırım hatta gelinlik modelim bile belli benmmm

yeni mezunmusun cnm?
ah ben yeni mezun olduğumda neler çektim neler ne rezillikler....

evet yeni mezunum ve bende senin geçtiin o yoldayım şu an herkesin bi fikri var her kafadan bi ses ama kimse beni anlamıyo

seni çok iii anlıyorum.ben mezun oldum ağustosta dershanede çalışmaya başladım eylülde evlendim.eşim o sene gidecekti askere öyle karar vermiştik derken iş buldu kaçırmak istemedi bide yeni evli olunca beni yalnız bırakmak istemedi.zor günlerdi valla.ama geçiyor bi şekilde.umarım seninde uzun sürmez bu bunalım günlerin

aaaah aaah inşallah inşallaah

salona tasıyorum laptopu kızlar sımdı.gece uzunn .)) dedem gece kalkıp goruyor sonra kzıyor

bende salondaydım yatak odasına geçtim.annem kızıyor banada hadi uyu diye.off offf enginsiz yatamıyorum burda dün gece ilk defa uyudum onsuz odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…