Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ingilizce kursuna gıdıyorsun dmı? bende napııyım ıs arıyorum bende.ama akışına bıraktım artık.)) gecenlerde bır yere gırdım 6. gun cıktım sartlar basta konustugumuz gıbı gıtmıyor dıye.)) okadr okuyorsun sonra üç kuruşa calısıyorsun yazıky- yani.bende ıngılızce kursuna gıtmek ıstıyorum ama ıse yararmı tereddutteyım

genelde evdeyim arada dışarı çıkıyorm birde iş arıyorum ama okuduğum bölümden dolayı tecrübe yyok ing yok sertifika yok iş bulamadım henüz ağustostan beri bulamadım sen neler yapıyorsun peki??

yok o cevap veren ben deılmısımdır cunku ben uzun donemım ama olsun fark etmıyor.ben buraya 1 yıl once geldıgımde 349. donemlerle oyle arkadaslıklar kurdumki kulakları cınlasın hala daha hep herkese soylerım yani.Bosver ıyı oldu herkes mutlu oldugu gıbı takılsın ,))

dedim ya bii ara sadece ben varım sandım kısa dönem olarak.hatta sordum da saol sen cvp verdin bende varım die :) sonra iiice devrem muhabbeti başlayınca yeter artık oldum ve çıktım.

dedim ya bii ara sadece ben varım sandım kısa dönem olarak.hatta sordum da saol sen cvp verdin bende varım die :) sonra iiice devrem muhabbeti başlayınca yeter artık oldum ve çıktım.

aynen iice devre muhabbetine döndü bana göre saçma yani uzun dönem kısa dönem hepimiz aynı yoldayız askeriyede olan bazı şeyleri birbirimize yüklemek saçma bence sonuçta hepimiz asker yolu gözlüyoruz

ayıp gerçekten yaptıkları.zaten üzgünüz yeni yollamışız askerlerimizi bide bize yaptıklarına bak galiba sen uzun süredir ordaydın sanada yaptıkları ayrı bi ayıp.neyse ne boşverelim artık iiice sinirlerim bozuluyor zaten en iiisi kapatmak konuyu.

evet ing kursu bence gitmelisin tabi çalışmak istediin alana göre değişir işe yarayıp yaramıcaı ben fabrikada çalışmak istediim için ing şart dediler hiç bilmeyen olarak girdim 2 aydır gidiyorum hala yolun çok başındayım çok yulum var ama az çok artık biliyorum birşeyler en azından derdimi az çok anlatabilirim ben kendi kursumdan memnunum doğrusu

ayıp ama ne yapacaksın herkesın kendı kısılığı ,)) kımbılır onlarda ne dusunuyorlar bılemezsınkı.yok bende 5-6 gundur ordayım ya.ben aylarca gırmedım.sonra bı gıreyım dedım ıste oyle...

askerde devrecılık var yok dersem yalan olur.kısa donem olupta artıstlık yapanlara da sınır olurum ama o ayrı bu ayrı yani.kimsenin kımseye bır zararı yokki.bsverr neseee .))

aynen iice devre muhabbetine döndü bana göre saçma yani uzun dönem kısa dönem hepimiz aynı yoldayız askeriyede olan bazı şeyleri birbirimize yüklemek saçma bence sonuçta hepimiz asker yolu gözlüyoruz

yanlış hatırlamıyorsam kimya bölüm mezunuydun dimi kalite alanında çalışıyordun sanırsam dimi?? bende o alnda çalışmak istiyorumda o yüzden aklımda kalmış sorayım dedim nasıl bi iş???

hiiim.bı ara msj la yaz bakim nereye gıdıon.pff bende pek yok ıng.olsa ıyı olur.ısletme benım de bolum.ay ne zor ıs bulmak ya.kpss gırcem eylulde.umarım kazanırım :S:S

ben diğer gizem için demiştim pardon :) bana cvp veren oydu çünkü.neyse dediğboşverelim artık.

askerde devrecılık var yok dersem yalan olur.kısa donem olupta artıstlık yapanlara da sınır olurum ama o ayrı bu ayrı yani.kimsenin kımseye bır zararı yokki.bsverr neseee .))

askerde var cnm devrecilik bazı yerde kısa dönem olup artis olanlar bazı yerde uzun dönem olup artis olanlar bazı yerde komutan kısa dönemi koruyo bazı yerde uzun dönemi koruyup kolluyo ama orda olanları asker yarenleri olarak birbirimize yüklemek ne bileyim bana boş ve saçma geliyo yani kızarsın kabul ama erkeklere kız kısa dönem yada uzun dönem biz kızların ne suçu var kii

hiiim.bı ara msj la yaz bakim nereye gıdıon.pff bende pek yok ıng.olsa ıyı olur.ısletme benım de bolum.ay ne zor ıs bulmak ya.kpss gırcem eylulde.umarım kazanırım :S:S

o zmn kesin gitmelisin cnm inş kazanırsın bende malesef ki kpss de de atama yok yani varda 95 ve üstü istiyo şaka gibi

tabikidee.ben sanmıyorum zaten bundan dolayı oyle yaptıklarını.gercı anlamısta degılım ama bakalım.ecrinde gelir girdiginde zaten.onunda snırlerı tepesındeydı ahahhah

yanlış hatırlamıyorsam kimya bölüm mezunuydun dimi kalite alanında çalışıyordun sanırsam dimi?? bende o alnda çalışmak istiyorumda o yüzden aklımda kalmış sorayım dedim nasıl bi iş???

ewet cnm kalite kontrol sorumlusuyum.sağlık ürünleri yapıyoruz.hem üretim olarak hemde dökümantasyon olarak ürünlerin kalitesinden sorumluyum.sen fizik mezunuydun demi?sizin alanınızı pek bilmiyorum açıkcası

tabikidee.ben sanmıyorum zaten bundan dolayı oyle yaptıklarını.gercı anlamısta degılım ama bakalım.ecrinde gelir girdiginde zaten.onunda snırlerı tepesındeydı ahahhah

aaaa gelsin gelsin onsuz olmaz o zmn şimdiden başarılar diliyorum tatlım inş geçersiniz sınavları sende o da

evet fizik mezunuyum kalite ar-ge üretim bunlar giriyo aslında benim alanıma fizik çok geniş bi alan ve bir çok mühendislik alanını kapsıyo ancak birçok işveren bunun farkında değil şu an sertifika ve deneyimde olmadıından henüz bir iş bulamadım tabii bir de ing problemim var ama şu an kursa gidiyorum öğrenmek için bakalım aaah aaah iş bulsamda bi an önce çeyiz için para biriktirsem

merak etme hiç bir iş veren bunların farkında değil.ben kimyagerim fakat patron kimyagerleri kimya mühendisi olarak görüyor.sen düşün yani seninde alanın çok iyiymiş.aynı bzim gibi ama işte patronlar bunu bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…