Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

inş cnm saol.ee konuşabildiniz mi siz bugün askerinle

konuştum yaaaa sağolsun her fırsat buluşunda arıyo aklı kalıcak yada kıskanıcaı bi durum olursa daha çok arıyo (gece dışarı çıkmam gibi mesela) :9::9: ama iznini kitlemişler bu hafta normalde her hafta sonu kameradan görüyodum bi saat ama göremedim bu haftaa :14::14: çooook özlediimm sen konuşabildin mi peki??

salona tasıyorum laptopu kızlar sımdı.gece uzunn .)) dedem gece kalkıp goruyor sonra kzıyor :D

bizde de herkes yattı bi ben ayakta mutfakta çay ve sigara birde tatlı muhabbet bi yandan da radya da çalan 90lı yılların şarkıları ooooh hayat bana güzel :ssz:

Son düzenleme:
konuştum yaaaa sağolsun her fırsat buluşunda arıyo aklı kalıcak yada kıskanıcaı bi durum olursa daha çok arıyo (gece dışarı çıkmam gibi mesela) :9::9: ama iznini kitlemişler bu hafta normalde her hafta sonu kameradan görüyodum bi saat ama göremedim bu haftaa :14::14: çooook özlediimm sen konuşabildin mi peki??

en son saat 7ye geliyordu bi aradı sonra yatarken arayamam çok kalabalık burası bugün dedi ve aramadı artık sabah inş konuşuruz.

sizi bilmiyorum ama genelde işim gücüm olmadıından sabah erken kalkmam gerekmediinden gece bana hep uzun 4 gibi anca uyuyorum genelde sonra sabah kalkmak bilmiyorum haliyle :9::9::9:

neden olmasın .)) yok yok burda valla.Yarın aksam dizim var bugun hıc bsy yoktu tv de cok sıkıldım./ bugun benımkı 100 den dusenlerı ıslatma torenı yapmıs kendıde ıslanmıs onuda ıslatmıslar.bıde hastaydı smdı tam zature olcak yanii

belki beğenip onlarda benm gibi üye olur kk ya ve bu topiğe gelirler :9::9:

neden olmasın .)) yok yok burda valla.Yarın aksam dizim var bugun hıc bsy yoktu tv de cok sıkıldım./ bugun benımkı 100 den dusenlerı ıslatma torenı yapmıs kendıde ıslanmıs onuda ıslatmıslar.bıde hastaydı smdı tam zature olcak yanii

belkide üye olurlar yada beğenmeyedebilirler :1:
ben pek tv izlemez oldum ya senin dizin hangisiymiş.bu arada umarım hastalanmaz senin ki

$76714_1599375777623_1032897541_1684501_5658334_n.jpg

o hep kalbimizde yolundayım atam..

:9::9::9: güldüüme bakma tatlım inş hasta olmaz sadece olaya güldüm ben
bende senin durumundaydım sıkıldım yarın benimde dizim var güneşi beklerkeni izlicem inş

gunesı beklerken canım.cuma gunlerı medcezır ızlıyorum.salı calıkusu.persembe ıntıkama bakıyorum.her dızıye hakımım :D:D umarım canım

belkide üye olurlar yada beğenmeyedebilirler :1:
ben pek tv izlemez oldum ya senin dizin hangisiymiş.bu arada umarım hastalanmaz senin ki

amin amin ben şahsen anne olmayı gerçekten çok istiyorum

allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu gerçekten harika bişey.yaşama sevincin yaşam kaynağın yaşama amacın yani herşeyin...tabi zoeluklarıda var bazen çıldırma noktasına geliyorsun :1:

gunesı beklerken canım.cuma gunlerı medcezır ızlıyorum.salı calıkusu.persembe ıntıkama bakıyorum.her dızıye hakımım :D:D umarım canım

bende pzt beni böyle sev
salı çalıkuşu
çrş bi fikrim yok ne olursa
prş intikam ve aramızda kalsın
cuma böyle bitmesin ve tabiki beyaz show
cmt bi fikrim yok allah ne verdiyse
pazar güneşi beklerken

bende senle aynı fikirdeyim evlendikten 1 yıl sonra falan hamile kalmak isterim ama kısmet önce evliliğin tadını çıkarmak istiyorum şahsen :ssz:

Back