Önceki ilişkim yüzünden yeni ilişkimi kendime dert edindim

Lostsize

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1
0
6
İzmir
Arkadaşlar öncellikle herkese merhaba,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum birbiriniz içerisindeki dayanışmayı gördüm ve çok hoşuma gitti.Bende normal hayatımda herhangi bir arkadasıma anlatamayacağım aklıma takılan bir derdimi sizlerle paylaşmak istedim.

Üniverstenin 1. senesinde sınıftan bir erkek arkadasım oldu.Açıkçası ben ona aşık değildim ama benim için okadar fedakarlıklar yapıyor ve beni prenses gibi hissettiriyorduki ve daha önce de kimseyle cıkmadıgımdan bana olan davranıslarından etkilendim ve cıkmaya başladık.Ancak babamın hastalıgı ile ilgili vb sorunlarım vardı ayrıca okula hala alışamamıştım..Psikolojim bozuk oldugu için ona kötü davrandım ve onun bana olan bu ilgisini açıkçası biraz suistimal ettim.hiçbir zaman gerçekten tam olarak sahiplenemedim onu.Bir ayrılıp bir barıştık derkenn 3. sınıfa kadar bu iş böyle devam etti.3.sınıfa geçmeden o yaz kesin olarak ayrıldık ve çok kötü ayrıldık..Bana küfürler, hakaretler etti en sonunda.Ben o hakaretlerine karşılık vermedim ve bitti.

Aradan yaklaşık 3 sene geçti ve ben şimdi yeni biriyle çıkıyorum.Bu üç sene içerisinde de kimseyle hiç çıkmadım.Hatta önceki erkek arkadasımla cıktıgım için kendimi okadar sucladım pişman oldum ki senelerce kimselere bakamadım.Ve bidaha eski erkek arkadasımla hiçbirzaman konusmadık.Aynı okulda birbirimizin yüzüne bile bakmadık.Suanda yeni ilişkiye başladıgım kişi ise eski erkek arkadasımla ortak arkadasımız.Yani şöle anlatıyım bizim üst dönemimizdi ve arada ortak dersler alıyorduk.Eski erkek arkadasımla hiçbirzaman samimi değillerdi ancak arada muhabbet ettiklerini görürdüm ya da selamlaşırlardı filan.Biz bu çocukla 3.sınıfta samimileştik ve yakın arkadas olduk.Ben ona çok gücveniyordum birden en yakın arkadasım oluverdi.Ve aradan geçen 3 sene sonunda birbirimize karşı ilgimiz oldugunu farkettik.Bana eski erkek arkadasımla aralarında hiçbir samimiyet olmadıgını bu durumun bir problem olamayacağını söyledi.Zaten aradan 3 yıl geçmişti.Bir ilişkiye başladık ve allah nazarlardan korusun çok mutluyuz.Aşırı uyumluyuz,saygılıyız adeta birbirimizn ruh ikizi gibiyiz.Ailelerimizde tanıstı ve biz evlenmeyi düşünüyoruz yakın bir tarihte.

Buarada bende şöyle bir sorunda var psikolojik olarak tedavi gördüm herzaman felaket seneryoları yazıyorum sonra ya gerçek olursa diye yemeden içmeden kesiliyorum.Bu şekilde 45 kiloya kadar düşünce doktora gittim ve çok şükür şuanda 51 kiloyum ve sağlıklıyım.

Ancak hastalıgım mı nüksetti yoksa gerçekten böyle bir ihtimal oalbilir mi bilemiyorum ama şuanda en büyük korkum ya biz evlenince evlendiğimi eski erkek arkadasım görürde kıskanclık krizine girer ve bizim aramızı bozmaya çalışırsa.Neden kıskançlık krizine girsin aradan 3 yıl geçmiş derseniz de bundan 1 yıl öncesine kadar bir arkadasıma ben o kızı cok sevdim ama olmadı gibilerinden konusmuş.(Aradan yıllar geçmesine ragmen)Ve çıktıgım-evlenceğim kişi onun tanıdıgı biri oldugu için (kankası olmasa da arkadası sonucta) bu durum onu gaza getirebilir diye korkuyorum. Şuanki sevgilimin en yakın arkadasıyla- ki bu arkadas benim de çok yakın arkadasım oluyor- eski erkek arkadasım hala araşır görüşürler.Yani arada iletişim halinde oldugumuz ortak arkadaslarımız var hala.
İşte onun tanıdıgı biriyle ciddi bir ilişkim var diye gurur yapar mı acaba diyor ve korkuyorum.Bazen ne yapıp da aramızı bozabilir diyorum ya da böyle birşeyi yapar mı diyorum bilemiyorum.Aklıma yıllar önce yasadıklarımızı getirmeye hatırlamaya calısıyorum kanıt olarak sunar mı , iftira atar mı vb diye..Ben eski sevgilimle çıkarken bir süreliğine tatil için yurtdışına gittiğimde msn de görüşmüştük ve baya samimi konusmustuk görüntülü olarak.En son düşün düşün aklıma bu geldi.Ya bu görüntüleri kaydetmişse ve yıllar sonra ortaya cıkartırsa diyorum.
Ne samimi konustun ozaman cek cezanı derseniz de 20 yaşındaydım cocuk aklım vardı.Şimdiki aklımla değildim.Diyorum ya zaten onunla çıktıgım için ve öyle saçma bir ilişki yaşadıgım için pişman oldum çok diye.Ondan sonra başka kimseyle çıkmadım ve şuanki ilişkim de çok seviyeli -saygılıyız birbirimize.

Sizce bizim çıktıgımızı ve evleneceğimizi öğrenmesi onu benim düşündüğüm kadar etkiler mi ve aramızı bozmaya calışır mı? Yoksa ben mi hüsnü kuruntu yapıyorum ya da kendimi saçma bir şekilde çok önemsiyorum.Belki de umuru bile olmayacak.
Ancak yine bu dert yüzünden yemeden içmeden kesilmeye başladım..İlerde öğrenir ve başıma birşey gelir korkusundan acaba sevgilimle evlenmesemmi diorum ama çk seviyorum bir ömür onunla yaslanmak istiyorum.

Nolur dışardan bir göz olarak bana yardım edin ne yapmam lazım??

Kafanda çok fazla kurmuşsun canım ya naptın böyle.. İçini ferah tut aradan kaç yıl geçmiş belki o çocuğunda sevgilisi vardır ki olmasa da artık seni düşündüğünü sanmıyorum. Eğer öyle bir şey yapacak olsaydı sevgilin olduğunu öğrendiğinde yapardı neden evlenmeni beklesin ki..

Aradan onca yıl geçmiş. Boşuna dert ediyorsun :34: Kendini durduk yere hasta etme.Hiç birşey olmaz...

Taaa o dönemin görüntüsü olmaz sanmıyorum.. Eğer öyle birşeyle tehdit ederse filan hemen savcılığa gitmekle tehdit et bu bir suç kabul ediliyor ama yapacağını sanmıyorum. Özel birşey yaşamadık deyip kapatırsın.

Back
X