• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
802
861
103
31
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Sevgili olmanızı tasdik etmek için ne gerekiyor ?
Sevgilim olurmusun demesini mi bekliyorsunuz mesela

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
bundan niye bi iş olmasın?

ne güzel ten uyumunuz olan birini bulmuşsunuz, tadını çıkarınız lütfen. gittiği yere kadar gider.

Benimle çıkar mısın mı demesi laızm 11 yaşındakiler gibi 😅
Bir tık daha sevgilisi gibi davran bakalım kendini geri çekecek mi?
Bence zaten şuan tensel ruhsal bir uyum var ve sevgilisiniz yada takılıyorsunuz neyse ne mutluysan anı yaşa 🙅💋

sevgili olmadan sevişme teklif mi ediliyor o nasıl başlıyor bilmiyorum

yani bu boyuta gelmiş bir yaşamda, sevgili olmak için benimle çıkar mısın gibi bir teklif mi gerekir ki

yani ilişki sıklaşır, daha çok görüşür, daha fazla zaman geçirir, daha fazla şey paylaşırsın

ilişki ya sevgililiğe gider ya da biter

Sevgili olunca zaten bunlar yapılmıyor muydu?

bizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Benimde aklıma bu geldi 😊 illa sorulması ve kabul edildiğinin tasdik edilmesi mi gerekiyor artık böyle şeyler yok olmuşlar bence

asıl size sormalı, istiyor musunuz istemiyor musunuz? bence siz de kararsızsınız? özel hayatınızdaki kararları bizim almamızı bekliyorsunuz:olamaz:

bizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Ama o gormuyor belki de takiliyor mu anlamiyorum nasil anlicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X