Hele bi'kulağıma yaklaş da söyle.. Başka nelerin tadı güzel? şakkıdı
ben etimekli tatlı ve aşure hüpletmek istiyorum püsküütüm cokacimcoook
etimekli tatlı demiş ya))))) Allah iyiliğini versin senin.. Ben nereden bulacam onun kalorisini.. Ama aşureye bakarım inşallah vardır.. Notumu aldım ajandama.. Bu ajanda birinin eline geçse neler düşünecek bilemiyorum hakkımda..
Şöyle yazıyor: Çubuk kraker - aşure - hüplet/güplet
Valla şifre var diye ergenekon kapsamında değerlendirilmem an meselesidir :roflol:
etimekli tatlı demiş ya))))) Allah iyiliğini versin senin.. Ben nereden bulacam onun kalorisini.. Ama aşureye bakarım inşallah vardır.. Notumu aldım ajandama.. Bu ajanda birinin eline geçse neler düşünecek bilemiyorum hakkımda..
Şöyle yazıyor: Çubuk kraker - aşure - hüplet/güplet
Valla şifre var diye ergenekon kapsamında değerlendirilmem an meselesidir :roflol:
fisfisfishaline şükret arkadaş ben gibi hem tatlı hem mantı meraklısı olsan ne yapacan ki .....:roflol::roflol:cokacimcoookPuskuut ilgiyle okuyorum paylasimlarini, harikasin gercekten de tesekur etmek yetersiz geliyor.Tatliyla pek aram yok benim ama manti manyagiyim bir tabak degil bir tepsi bile yerim nefes almadan :) bi de onu ogrensem belki sogurum diye umut ediyorum
Puskuut ilgiyle okuyorum paylasimlarini, harikasin gercekten de tesekur etmek yetersiz geliyor.Tatliyla pek aram yok benim ama manti manyagiyim bir tabak degil bir tepsi bile yerim nefes almadan :) bi de onu ogrensem belki sogurum diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?