- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
süper bi slogan önce hüplet sonra güblet :dance: artık hiç bir şeyi hüpletmek istemiyorum. :roflol:
Demek ki güpletmek zor geliyor.. :roflol: :roflol:
Teşekkürler.. a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper bi slogan önce hüplet sonra güblet :dance: artık hiç bir şeyi hüpletmek istemiyorum. :roflol:
Simdi 40 dakika bisiklet cevirip iki porsiyon yiyebilirimm... oluyorum mantiya ya :) tesekurler canim eklediign icin
püsküütcüm peki Günkurusu ve kuruyemişlerin kalorisini nasıl güpletebilirim. Şeker deposu diyorlar kayısıya çok mu kalorili acaba?
veveyacım... kayısı konusunda bilgiler karışık.. Güvenemediğim için o konuya girmiyorum..
O kadar uzak ki veriler.. Mesela bir sitede 100 gr gün kurusunun 51 kalori olduğu söylenirken, başka bir sitede 100 gr kuru kayısının 260 kalori olduğu söyleniyor..
Ama bildiğim bir şey var ki; kalorisi gerçekten de yüksek ve günde 2 adetten fazla yememekte fayda var..
Kuruyemiş konusunu hatırlattığın iyi olmuş.. Bilgileri toparladım, kısa sürede ekleyeceğim.. kaydirigubbakcemile5
ben hergün bir iki tane incir hüpletiyorum güpletmesi çokmu zor acaba büsküvi yerine yiyorum yoksa büsküviye devammı
qwertcim.. İncirin kalorisi çok fazla değil.. Sen zaten günde 2 tane yiyerek, bence bilinçli davranıyorsun.. 2 tane hüpletmek, güpletmeyi gerektiren bir durum değil.. yerimseniben
İncirin kalorisi:
İncir 100 gr 41
İncir (kuru) 100 gr 59
Kaçamak niyetine deilde doğru yapıyodum gibi geliyodu sade makarna yanında salata yiodum ben genelde makarnasız hayatmı olur senağlama hüpletip güpletcez anlaşılan şakkıdı