- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya canım perşembe insallahBahar senin oğlanın geniz eti ameliyatı noldu?
Kolaylıkla geçsin inşallah.Haftaya canım perşembe insallah
Amin canim Allah razı olsun.bu arada kayinpederin antalyada ev aldı otel derdimiz bitti.okadar ani oldu ki eşim kalbin temiz ülkeni düşündün karşına çıktı. Çok çok sukurKolaylıkla geçsin inşallah.
Amin canim Allah razı olsun.bu arada kayinpederin antalyada ev aldı otel derdimiz bitti.okadar ani oldu ki eşim kalbin temiz ülkeni düşündün karşına çıktı. Çok çok sukur
Gazipaşa ymis. Sordum. Hava alanına yakınmiş sanırım.Ooo süper olmuş. Neresinden aldı evi??
Gazipaşa ymis. Sordum. Hava alanına yakınmiş sanırım.
Çok geçmiş olsunGünaydın bu arada . Çocukların ikisi de hastaydi ikimiz de uyumadım eşimle. Griple başladı yavaş yavaş. Allah ım şifa versin.
Pembe bu arada sen halen bolu da misin
Çok güzel sahili varmış ama merkeze 180 km imiş. 9 gün kalırsa k gecelik bi yerlerde kalırızMerkeze uzakmış. Denize nasıldır bilemedim...
Çok geçmiş olsunbir çocuk hastalanınca nasılız; 2 olsa düşünemiyorum.
Evet boludayım.
As canım evet yaz okula gidiyor şimdi yaz kış 12 ay gidiyor yavrum. Biz de dönem dönem zor zamanlar geçiriyoruz. Ama sanırım büyüdükçe sosyallesiyor ve arkadaş istiyor. Sabah 8.30 aksam 18.00 à kadar okulda maalesef. Ha bi de şu var bu sene bir arkadaşı var çok seviyor onun da etkisi var sanırım. Bence kızın seviyorsa gönder bi de bebek gelecek sen de rahatlarsın. Baxi kreslerde 3 gun tam iki gun yarim da kabul ediyorlar o da olabilir.sen bilirsin canim.Hüseyin in 4 bitti eskisi kadar üzülmuyorum valla. Bence kres eğitimi de gerekli. Peygamber efendimiz çocuk 4 yıl 4 ay 4 gunluk olunca rahleye oturtun demiş. O yüzden eğitim alsın istiyorum.memnunum yanislm kızlar.
bahar yaz okuluna gidiyor sanırım huseyin demi. benim kız okulların başlayacağını duyunca bu sene gitmesem olmaz mı diyor küçükhanım. okula bayıla bayıla gitmemişti gecen yıl. sizin maşallahınız var yaz kis iyi gidiyor okula. birde bu sene tam gün yollamak istiyorum sabah 9 akşam 4 gibi .kararsızım bir yandan uzun zaman diye yada yarım gün gidecek.eşimin bababannesinin pek gönlü olmuyo tam güne hala kararsızım .kayınvaldeyle aynı bianadayız o yüzden o da fikrini sık sık söyluyo:)
Günaydın temmuz anneleriNasılsıniz? Bugün çocukların ikisi de iyi çok şükür antibiyotik etkisini gösterdi çok şükür. Sabah hüseyin nasıl okula gideceğini şaşırdı, iki gün evde kalinca
. Yavrum anne sen beni dışarı götürmeyi ben de bugun okula gidecem dedi. Ya sanırım onu okula bırakınca üzüldüğüm hissettiriyor bazen. Artık daha dikkatli olucam. Maskara olduk bacak kadar velede
![]()
slm kızlar.
bahar yaz okuluna gidiyor sanırım huseyin demi. benim kız okulların başlayacağını duyunca bu sene gitmesem olmaz mı diyor küçükhanım. okula bayıla bayıla gitmemişti gecen yıl. sizin maşallahınız var yaz kis iyi gidiyor okula. birde bu sene tam gün yollamak istiyorum sabah 9 akşam 4 gibi .kararsızım bir yandan uzun zaman diye yada yarım gün gidecek.eşimin bababannesinin pek gönlü olmuyo tam güne hala kararsızım .kayınvaldeyle aynı bianadayız o yüzden o da fikrini sık sık söyluyo:)
pembehipopotam sizde nasıl okul duru mu.tam gün mü yarım gün mü gidecek efe?
Çok şükür çok sevindim iyileşmelerine.
Teşekkür ederim canım. Sen nasilsin ne yapıyorsun
Aryamm nasılsın nerelerdesin canim
Bu yıl tam gün gidecek inşallah. Arkadaşlarla harala gürele geçer gider inşallah. Artık bakıcılarla uğraşmak istemiyorum.
Sen çalışıyor muydun hatırlamıyorum. Ama eğer çalışmıyorsan yine yarım gün yolla. Çocuğu istemiyorsa yorma. Olay aslında arkadaş ve ortam olayı. Eğer kafa dengi birilerini bulursa kendi tam gün gider belki...
Çok şükür çok sevindim iyileşmelerine.
Bu yıl tam gün gidecek inşallah. Arkadaşlarla harala gürele geçer gider inşallah. Artık bakıcılarla uğraşmak istemiyorum.
Sen çalışıyor muydun hatırlamıyorum. Ama eğer çalışmıyorsan yine yarım gün yolla. Çocuğu istemiyorsa yorma. Olay aslında arkadaş ve ortam olayı. Eğer kafa dengi birilerini bulursa kendi tam gün gider belki...
Haklısın evde verimli zaman geçirmek zor oluyor. Bir de yaşıtlarını arıyorlar bizi napsınlar :) yarım gün yolla ozaman.Yok çalışmıyorum cnm ama evde de pek bir sey yapamıyoruz. Tv izliyor çoğunlukla.beraber bir şey yapamıyoruz oğlan izin vermiyor hep bozuyor. Evde çok vakit geçirmesini istemiyorum o yüzden. Bakalım daha var sayılır. Biz Son dk kararverenlerdeniz
Hayırlısı olsun canim. Yarım gün iyi olur o zaman.Yok çalışmıyorum cnm ama evde de pek bir sey yapamıyoruz. Tv izliyor çoğunlukla.beraber bir şey yapamıyoruz oğlan izin vermiyor hep bozuyor. Evde çok vakit geçirmesini istemiyorum o yüzden. Bakalım daha var sayılır. Biz Son dk kararverenlerdeniz
Hastalık kısmında haklısın canım hele Bi d3 3vd3 küçük kardes varsa çok zor olabiliyor.biz de zorlandık. Zamanla alisiyorlarmis bakalım artık.Haklısın evde verimli zaman geçirmek zor oluyor. Bir de yaşıtlarını arıyorlar bizi napsınlar :) yarım gün yolla ozaman.
Geçen sene başladığımızda ilk 1 ay hakkaten yorucu ve üzücüydü. Bi de Efe konuşamıyordu daha o yüzden ben de çok tedirgindim. Çok şükür sonrasında iyi gitti. Ha tabi bi de sıkça hastalanma olayı evlere şenlikti :/